جوان عزیز، تو لایق بهترین ها هستی

۲۳ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۱:۱۳ کد : ۲۴۷۶۷ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: هفته ملی سلامت جوان فرصت خوبی است تا به سلامت این قشر فعال و پویای جامعه بیش از پیش اهمیت داده شود.
جوان عزیز، تو لایق بهترین ها هستی

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سید محمد جمالیان بیان کرد: به دلیل اهمیت و تاثیرگذاری جوانان بر توسعه و پیشرفت و البته سلامت آنان در این راه و داشتن زندگی سالم، هر ساله هفته ای به این نام، نامگذاری و برنامه های گوناگونی با شعارهای متنوع برگزار می شود.

وی افزود: ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﺷﻌﺎﺭ ﺭﻭﺯ ﺟﻬﺎﻧﯽ ﺑﻬﺪﺍﺷﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﻣﻮﺟﻮﺩ ﺷﻌﺎﺭ ﺍﻧﺘﺨﺎﺑﯽ امسال "ﺟﻮﺍﻥ ﻋﺰﯾﺰ، ﺗﻮ ﻻﯾﻖ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﻫﺎ ﻫﺴﺘﯽ» است.

وی تاکید کرد: روزشمارهای این هفته نیز به نام های روز آینده نگری، روز ﺗﺮﻭﯾﺞ ﻭ ﺁﮔﺎﻫﯽ ﺑﺨﺸﯽ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﺁﺳﺎﻥ ﻭ ﺑﻪ ﻫﻨﮕﺎﻡ، روز ﺍﺭﺗﻘﺎﺀ ﺭﻓﺘﺎﺭﻫﺎﯼ ﺳﺎﻟﻢ ﺩﺭ ﺟﻮﺍﻧﺎﻥ (ﺩﺍﺷﺘﻦ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻭ ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ ﺑﺪﻧﯽ ﻣﻨﺎﺳﺐ، ﻋﺪﻡ ﻣﺼﺮﻑ ﻣﻮﺍﺩ ﺩﺧﺎﻧﯽ ﻭ ﻣﺨﺪﺭ ﻭ ﺍﻟﮑﻞ، ﭘﯿﺸﮕﯿﺮﯼ ﺍﺯ ﺭﻓﺘﺎﺭﻫﺎﯼ ﺟﻨﺴﯽ ﻣﺨﺎﻃﺮﻩ ﺁﻣﯿﺰ و ...)، روز ﺍﺭﺗﻘﺎﺀ ﺳﻼﻣﺖ ﺭﻭﺍﻥ ﺟﻮﺍﻧﺎﻥ ﺩﺭ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ، روز ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﺍﻣﯿﺪ ﺑﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﻃﺮﯾﻖ ﭘﯿﺸﮕﯿﺮﯼ ﺍﺯ ﺣﻮﺍﺩﺙ ﺗﺮﺍﻓﯿﮑﯽ، روز ﺣﻔﻆ ﺳﻼﻣﺖ ﺟﻮﺍﻧﺎﻥ ﺑﺎ ﻭﺍﮐﺴﯿﻨﺎﺳﯿﻮﻥ ﮐﺮﻭﻧﺎ و روز ﺟﻮﺍﻧﺎﻥ ﻭ ﺗﻔﺮﯾﺤﺎﺕ ﺍﯾﻤﻦ (ﺩﺭ ﭼﻬﺎﺭﺷﻨﺒﻪ ﺁﺧﺮ ﺳﺎﻝ ﻭ ﺍﯾﺎﻡ ﻧﻮﺭﻭﺯ) نامگذاری شده است.

دکتر جمالیان در ادامه با اشاره به اینکه ﻣﺴﺎﻟﻪ ﺳﻼﻣﺖ ﺟﻮﺍﻧﺎﻥ ﯾﮏ ﻣﺴﺎﻟﻪ ﻓﺮﺍﺑﺨﺸﯽ ﺍﺳﺖ، خاطرنشان کرد: ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ ﺩﺭ ﺍﺟﺮﺍﯼ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪﻫﺎﯼ ﻣﺮﺗﺒﻂ ﺑﺎ ﺳﻼﻣﺖ ﺟﻮﺍﻧﺎﻥ ﺑﺎ ﻣﺸﺎﺭﮐﺖ ﮐﻠﯿﻪ ﺫﯾﻨﻔﻌﺎﻥ ﺍﯾﻦ ﺍﻣﺮ ﻣﯿﺴﺮ ﺍﺳﺖ.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک افزود:  با توجه به هجمه‌های فرهنگی دشمن گاهی شاهد القای موجی از ناامیدی بین مردم به‌ویژه جوانان هستیم که مسئولان امر باید تمام تلاش خود را به کار بگیرند تا جوان امروز با طراوت و شادابی زندگی کند تا استعدادهای نهفته در او شکوفا شود.

وی در پایان تاکید کرد: عوامل شکوفایی یکی آگاهی است؛ دنیا، دنیای علم و آگاهی است؛ لذا جوانان باید سرشار از معلومات صحیح و دقیق باشند و خود را از جهل برهانند و هر تحلیلی را به‌سادگی قبول نکنند.

گفتنی است ۲۱ ﺍﻟﯽ ۲۷ ﺍﺳﻔﻨﺪﻣﺎﻩ سالجاری هفته ملی سلامت جوان نامگذاری شده و برنامه های مختلفی برای شناسایی و شناساندن سلامت جوانان و اهمیت آن با همکاری دستگاه های مرتبط اجرا می شود.