آماده باش دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی در چهارشنبه آخر سال ۱۴۰۰
به گزارش وب دا مرکزی، دکتر بهمن صادقی سده بیان کرد: کلیه بیمارستان ها از دو روز گذشته در آمادگی کامل برای حوادث احتمالی چهارشنبه آخر سال قرار دارند و بی تردید اورژانس پیش بیمارستانی نقش بسیار مهم و بسزایی در این زمینه دارد و با کلیه امکانات و نیروهای انسانی آماده ارایه خدمت می باشد.
وی اضافه کرد: بیمارستان حضرت ولی عصر (عج) همزمان با ۲ پزشک طب اورژانس و بیمارستان امیرکبیر با متخصصین چشم و گوش در آمادگی کامل قرار دارند و کل ظرفیت بخش مراقبت ویژه و اتاق عمل در شیفت عصر امروز در حالت آماده باش هستند.
وی تاکید کرد: با توجه به افزایش حوادث احتمالی در چهارشنبه اخر سال، شانس بروز کد ۲۴۷ و ۷۲۴ نیز افزایش می یابد لذا مرکز آموزشی درمانی امیرالمومنین بیماران کد ۲۴۷ و حملات قلبی و بیمارستان حضرت ولی عصر(عج) مراجعه کنندگان کد ۷۲۴ و بیماران مغزی را ارایه خدمت می دهد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی گفت: صدای مواد منفجره باعث رعب و وحشت زنان باردار میشود که برای مادر و جنین خطرآفرین است و بانوان بخصوص زنان باردار باید مراقبت ویژهای دراین روزها داشته باشند و اجازه ندهیم که یک لحظه خندیدن و خوشی زودگذر باعث به خطر افتادن سلامت هم نوعان شود.
وی تاکید کرد: هر ساله در این روز شاهد حوادث تکان دهنده و افزایش مراجعه کنندگان از جمله مادران باردار هستیم که صدای انفجار و استرس ناگهانی به خودی خود می تواند باعث خونریزی داخلی مادر باردار، چرخش جنین و ایجاد مشکل در زایمان، سقط و مرده زایی جنین و تولد نوزاد نارس شود؛ در صورتی که افرادی که با بیفکری به دنبال سر و صداهای مهیب با مواد خطرناک هستند باید به فکر سلامت زنان باردار، کودکان، افراد مسن، بیماران و... باشند.
وی خاطرنشان کرد: همواره شاهد بوده ایم که استفاده از مواد محترقه خطرناک در این روزها باعث افزایش آمار حوادث کد ۲۴۷ و ۷۲۴ میشود که سالمندان بیش از سایر گروه ها در معرض خطر هستند و باید مراقب افراد مبتلا به بیماری ام اس و پارکینسون بود.
وی تاکید کرد: با توجه به اینکه هنوز ساعات شلوغ آغاز مراسمات پرخطر در چهارشنبه اخر سال رسماً آغاز نشده است ۶ مصدوم، ۳ مورد شهر اراک و ۳ مورد شهرستان که ۲ نفر از آنها وضعیت بسیار وخیمی دارند به ثبت رسیده است که این امر بسیار نگران کننده می باشد.
نظر شما :