کلینیک امام رضا اراک در ایام نوروز فعال است

۲۸ اسفند ۱۴۰۰ | ۲۰:۲۵ کد : ۲۴۹۴۲ اخبار اصلی
مدیر کلینیک های ویژه دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی گفت: کلینیک های کوثر و ساعی در تعطیلات نوروز تعطیل و بیماران این کلینیک ها می توانند به کلینیک امام رضا مراجعه نمایند.
کلینیک امام رضا اراک در ایام نوروز فعال است

به گزارش وب دا مرکزی، میثم بخشی بیان کرد: از ۲۶ اسفندماه سالجاری تا ۱۴ فروردین ماه ۱۴۰۱ کلینیک امام رضا به صورت مستمر دایر می باشد و مراجعه کنندگان کلینیک های کوثر و ساعی می توانند با مراجعه به کلینیک امام رضا از خدمات درمانی بهره مند شوند.
وی تاکید کرد: فعالیت این کلینیک در جهت رفاه حال بیماران و در راستای ارائه خدمات درمانی با کیفیت به جامعه هدف است و در این راستا همکاران گروه عفونی، داخلی، ENT، چشم، آنکولوژی، هماتولوژی، سونوگرافی، رادیولوژی و اورولوژی به صورت روزانه در این کلینیک حضور فعال دارند.
وی خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه رشته هایی چون پوست، روماتولوژی، مغزواعصاب، دیابت، فشارخون و نفرولوژی در مقایسه با سایر رشته ها از شرایط اورژانسی کمتری برخوردار هستند از این رو همکاران این رشته ها در برخی از روزهای نوروز در این کلینیک حضور دارند و بیماران می توانند در آن روزها به کلینیک مراجعه نمایند.