شازند به شهرهای قرمز استان مرکزی اضافه شد!

۰۶ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۳:۵۹ کد : ۲۵۰۱۶ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی گفت: تعداد شهرستان های قرمز کرونایی به ۲ شهرستان افزایش یافت.
شازند به شهرهای قرمز استان مرکزی اضافه شد!

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سید محمد جمالیان بیان کرد: با افزایش مسافرت های نوروزی و از سوی دیگر کاهش رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی، تعداد شهر‌های با وضعیت قرمز به ۲ شهرستان افزایش یافت و شهرستان شازند در کنار آشتیان در وضعیت قرمز کرونایی قرار گرفت.
وی ادامه داد: طبق آخرین اعلام رنگ بندی شهرستان های اراک، تفرش، فراهان و خمین در وضعیت نارنجی و شهرستان های خنداب، زرندیه، ساوه، کمیجان، محلات و دلیجان در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند.
متولی سلامت استان مرکزی ضمن اشاره به ضرورت اجتناب از سفرهای غیرضرور، توصیه کرد: رعایت دستورالعمل های بهداشتی در مکان های عمومی به ویژه رستوران ها، پمپ بنزین های بین راهی و نمازخانه ها و سرویس های بهداشتی بهترین راهکار در سفرهای نوروزی است تا شاهد افزایش آمار مبتلایان به کرونا و تغییر رنگ بندی شهرستان های استان نباشیم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی تاکید کرد: اماکن و مراکز عمومی به صورت مستمر تحت بازدید و نظارت قرار می گیرند و در صورت مشاهده موارد خلاف مصوبات ستاد استانی کرونا با آنها برخورد جدی می‌شود.
گفتنی است که تشدید رعایت شیوه نامه های بهداشتی و تزریق دُز سوم واکسن همچنان توصیه می شود.