در ماه رمضان از برنامه غذایی صحیحی پیروی کنید
به گزارش وب دا مرکزی، آیدا غفاری بیان کرد: پیروی از یک برنامه غذایی صحیح در ماه مبارک رمضان از اهمیت ویژهای برخوردار است، تا هم بتوان، عادات غذایی غلط را اصلاح کرد و هم ازبرکات معنوی این ماه بهره برد.
وی افزود: در فاصله افطار تا سحر آب مصرف کنید، کم آبی و خشکی بدن باعث یبوست و تضعیف سیستم ایمنی در بدن می شود.
وی تاکید کرد: برای کاهش احساس تشنگی، از لیموترش، کاهو و خیار در وعده سحر استفاده کنید.
غفاری در ادامه خاطرنشان کرد: اگر سحری نخورید، در طول روز و از ساعت ۱۱ صبح به بعد دچار افت قند خون، کاهش تمرکز و افت توان کاری خواهید شد.
وی توصیه کرد: از انواع نان وغلات سبوس دار مصرف کنید، مصرف سبوس علاوه بر جلوگیری از یبوست، در جلوگیری از اضافه وزن و بیماری های گوارشی مثل سرطان کولون موثر است.
وی افزود: مصـرف مقـادیر کـافی گـروه سـبزی هـا و میـوه هـا در ایـام روزه ضروری است.
وی در پایان اضافه کرد: شیر و لبنیات علاوه بـر تـامین کلسـیم و فسـفر و بخشـی از پــروتئین، ویتــامین هــای گــروه B بـه خصــوص ویتــامین B2 و B12 را کــه بــه تقویــت سیســتم ایمنــی بــدن کمــک مــی کنند، تامین می کند.
نظر شما :