بیماری های روحی و روانی، از بحران های جدی حوزه سلامت

۲۲ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۲:۲۸ کد : ۲۵۳۷۴ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: باید جامعه و افکار عمومی و مسئولان را از خطرات این بحران مطلع کنیم.
بیماری های روحی و روانی، از بحران های جدی حوزه سلامت

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سید محمد جمالیان بیان کرد: محور توسعه پایدار، انسان سالم است که در کنار جسم سالم، داشتن روح سالم نیز یکی از معیارها و ملاک های رسیدن به پیشرفت در جوامع است که باید مد نظر تصمیم گیران و مردم قرار بگیرد.
وی افزود: بحران ناشی از بیماری های روان، آسیب های جدی و متعددی در حوزه های اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و ... وارد می کند.
وی تاکید: باید این موضوع و اهمیت آن و تهدیداتی که در پی دارد و میزان دغدغه مندی حوزه سلامت را به گوش مسئولان ارشد استان و حتی کشوری برسانیم تا هر چه زودتر و تا دیر نشده فکری به حال این موضوع شود.
دکتر جمالیان در ادامه خاطرنشان کرد: متاسفانه غفلت در این زمینه، بعدها می تواند باعث وارد آمدن خسارات فراوان و جبران ناپذیر و تحمیل آن به اقشار مختلف به خصوص خانواده ها شود.
وی افزود: برگزاری پیمایش سلامت روان و جلسات مربوطه به خودی خود می تواند اهمیت و جایگاه این موضوع را بازتاب کند.
وی در پایان تاکید کرد: حتی می توان اختلالات روان را بعد از کرونا دومین عامل تهدید سلامت دانست و برای آن چاره اندیشی و برنامه ریزی کرد، اما نمی توان به تنهایی از عهده آن برآمد و همه باید همفکری و دست به کار شوند.