حضور پررنگ پزشکان متخصص و فوق تخصص در استان مرکزی

۲۳ فروردین ۱۴۰۱ | ۱۳:۴۶ کد : ۲۵۴۱۹ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: سعی می کنیم با اضافه شدن تخصص های مختلف، اعمال جراحی گوناگون را در استان انجام دهیم.
حضور پررنگ پزشکان متخصص و فوق تخصص در استان مرکزی

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سید محمد جمالیان در جلسه گروه داخلی و جراحی گفت: خوشبختانه نیروهای متخصص و فوق تخصص های گوناگون در سال های گذشته جذب شده اند که تاثیر زیادی در جلوگیری از خروج بیماران از استان برای درمان داشته اند.

وی افزود: هنوز تعدادی از عمل های تخصصی و فوق تخصصی در برخی رشته ها علیرغم وجود متخصصین ماهر و مجرب به خارج از استان هدایت می شوند.

وی تاکید کرد: در جلسات قبل با گروه جراحی و داخلی نبود متخصص و عمل جراحی "توراکس" نقطه ضعف این گروه و دانشگاه علوم پزشکی عنوان شده بود که با اضافه شدن متخصص این رشته، ضمن برطرف شدن این چالش، اعمال جراحی مربوطه از لحاظ کمی و کیفی ارتقاء چشمگیری داشته است.

معاون آموزش دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز از جذب و اضافه شدن یک متخصص داروسازی بالینی خبر داد و گفت: امیدوارم  بتوان از تجربیات و دانش ایشان در تمام گروه های آموزشی استفاده کرد.

دکتر سعید چنگیزی آشتیانی افزود:  فعالیت این متخصص داروسازی از اردیبهشت ماه به صورت تمام وقت آغاز می شود و مطمئنا با وجود متخصص داروسازی بالینی منجر به کاهش عوارض دارویی و بهبود روند دارویی خواهد شد.