موارد مراجعین سرپایی به روزانه ۴۰۰ نفر رسیده است
به گزارش وب دا مرکزی، دکتر بهمن صادقی سده بیان کرد: متاسفانه به دنبال افزایش موارد سرپایی، موارد بستری هم خصوصاً در مورد کودکان و اطفال افزایش پیدا کرده است.
وی افزود: حدود 11 بستری اطفال داریم و نسبت تست های گرفته شده و ارسالی به آزمایشگاه ها در همه موارد نیز در حال افزایش است.
وی تاکید کرد: شواهد نشان می دهد در هفته آینده و دو هفته دیگر باید منتظر افزایش موارد سرپایی و به دنبال آن موارد بستری و بخش مراقبت های ویژه و حتی فوت و مرگ و میر باشیم.
دکتر صادقی در ادامه خاطرنشان کرد: دلیل این افزایش سهل انگاری در موارد و نکات ایمنی و بهداشتی است و انجام فعالیت های اجتماعی آزاد بدون رعایت و حتی بازگشایی مدارس و مراکز آموزشی (نسبتا) و همچنین شلوغی بازار و شب نشینی های خانوادگی است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: انتظار داشتیم با توجه به اینکه موارد بستری در سانتر اصلی کرونا کاهش پیدا کرده بود، امکان تغییر سانتر کووید در مرکز استان از بیمارستان امیرالمومنین به مرکز دیگر باشد، اما باید منتظر بود و دید که در هفته های آتی چه اتفاقی خواهد افتاد.
دکتر صادقی همچنین به عدالت اجتماعی و دسترسی آسان تر مردم به خدمات تخصصی به ویژه در مناطق محروم اشاره کرد و گفت: در شش ماه گذشته با رایزنی صورت گرفته توانستیم 54 متخصص را جذب کنیم.
وی تاکید کرد: سعی شده در توزیع نیروهای به گونه ای عمل شود که همه شهرستان ها حداقل 4 رشته پایه داخلی، جراحی، اطفال و زنان را داشته باشند که خوشبختانه علاوه بر محقق شدن این امر توانسته ایم متخصص رادیولوژی را در همه شهرستان ها جذب و مستقر نماییم.
وی افزود: در شهرستان محلات 21 نفر نیروی تخصصی شامل متخصصین روانپزشکی، چشم، نورلوژی و گوش، حلق و بینی و در شهرستان دلیجان 24 نفر نیروی تخخص نظیر گوش حلق و بینی، طب اورژانس، اورتوپدی، روانپزشکی و عفونی به شبکه بهداشت و درمان اضافه شده اند.
وی تصریح کرد: در شهرستان تفرش 15 نفر نیروی تخصصی (اورولوژی، پوست، چشم و روانپزشکی) و در آشتیان 18 نفر در رشته های (اورولوژی، پوست، چشم پزشکی، گوش حلق و بینی و روانپزشکی و یک نفر به طور پاره وقت در رشته اورتوپدی) به مجموعه ها اضافه شده اند.
دکتر صادقی گفت: در کمیجان 9 نفر، خنداب 8 و فراهان 9 نفر در رشته های قلب و عروق و روانپزشک مشغول به فعالیت شده اند.
وی افزود: در مرکز استان هم موفق به جذب 3 نیروی فوق تخصص جراحی قلب شده ایم که برنامه ریزی شده در 6 ماهه اول امسال عمل پیوند قلب را راه اندازی کنیم.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: همچنین یک فوق تخصص گوارش مازاد بر نیروهای قبلی جذب شده که بحث ercp سرعت بیشتری به خود بگیرد.
وی تاکید کرد: یک جراح توراکس(قفسه سینه) اخیرا به مجموعه اضافه شده که محرومیت دو سال گذشته دانشگاه علوم پزشکی را رفع کرده، همچنین فوق تخصص شبکیه نیز به مجموعه اضافه شده که در حدود 3 سال اخیر چنین رشته ای وجود نداشته است.
وی افزود: یک جراح اطفال نیز به مجموعه اضافه شده که امیدواریم در سال جاری با فراهم کردن زیرساخت های لازم برای تمام رشته ها، شاهد تحول و افزایش کمی و کیفی خدمات ارائه شده به مردم عزیز حتی استان های همجوار باشیم.
نظر شما :