ماهیانه ۲۰ عمل جراحی قلب انجام می شود

۳۰ فروردین ۱۴۰۱ | ۰۹:۳۲ کد : ۲۵۵۶۰ اخبار اصلی
یک جراح قلب و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: به طور متوسط هر ماه ۲۰ مورد عمل قلب انجام می شود.
ماهیانه ۲۰ عمل جراحی قلب انجام می شود

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر علیرضا رستمی بیان کرد: بخش جراحی قلب دانشگاه علوم پزشکی اراک از سال ۱۳۸۸ افتتاح شد و گام به گام و با اعزام و آموزش نیروهای انسانی در دوره های مورد نیاز در حال حاضر به این استقلال و جایگاه دست یافته است.

وی خاطرنشان کرد: در ابتدای امر، نیروهای انسانی از استان های دیگر از جمله تهران تامین می شد و به دلیل کمبود امکانات فقط یک الی ۲ روز در هفته جراحی های مربوطه انجام می شد اما با گذشت زمان و دست یابی به تجارب و تامین امکانات مورد نیاز در این زمینه موفق تر از گذشته هستیم و امیدواریم که روز به روز شاهد پیشرفت های بیشتر باشیم تا همشهریان برای انجام اعمال مربوطه مجبور به سفرهای درمانی نشوند.

وی تاکید کرد: پیوند قلب نیازمند همت، اراده و تجربه می باشد و مانند سایر جراحی های قلب یک کار تیمی است و بی تردید با همکاری و هماهنگی بین نیروها و یک اراده قوی انجام پذیر خواهد بود.