آغاز تزریق دز چهارم واکسن کرونا با اولویت سالمندان و کادر بهداشت و درمان

۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۲:۵۸ کد : ۲۵۷۷۷ اخبار اصلی
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک از ابلاغ نامه درباره تزریق دز چهارم واکسن کرونا به سالمندان و کادر بهداشت و درمان خبر داد.
آغاز تزریق دز چهارم واکسن کرونا با اولویت سالمندان و کادر بهداشت و درمان

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر علی علیمحمدی گفت: طبق اعلام معاون بهداشت وزیر و مصوبه کمیته ملی واکسن کووید 19 در مورد تزریق دز چهارم واکسن در گروه سنی 80 سال به بالا و پرسنل بهداشت و درمان، این طرح در استان نیز آغاز می شود.

وی افزود: تجویز نوبت چهارم واکسن کرونا برای گروه سنی 80 سال به بالا به فاصله حداقل 4 ماه از نوبت سوم آغاز می شود.

وی تاکید کرد: همچنین توصیه می شود پرسنل بهداشت و درمان نسبت به نوبت چهارم به فاصله حداقل 4 ماه از نوبت سوم اقدام کنند.

دکتر علیمحمدی گفت: همچنین نوع واکسن نوبت چهارم ترجیحا با پلتفرم مشابه نوبت سوم باشد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک تاکید کرد: رعایت پروتکل های بهداشتی در کنار استفاده از ماسک و شستن مکرر دست ها در کنار تکمیل واکسیناسیون اثر بخش است و همه این موارد مکمل یکدیگرند.