هنوز امکان ارائه دارو به صورت اینترنتی در استان مرکزی فراهم نیست

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۲:۵۷ کد : ۲۵۹۶۸ اخبار اصلی
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: هرگونه فروش اینترنتی و یا اسنپ دارو در استان مرکزی تخلف است.
هنوز امکان ارائه دارو به صورت اینترنتی در استان مرکزی فراهم نیست

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر عباس علیمرادیان با تاکید بر این موضوع بیان کرد: مردم با مشاهده این گونه عرضه دارو شکایت خود را به سامانه تلفنی ۱۹۰ اعلام کنند.

وی افزود: فروش دارو باید زیر نظر مسئول فنی داروخانه انجام شود که در فروش اینترنتی این مهم امکان پذیر نیست.

وی تاکید کرد: در آینده ممکن است فروش اینترنتی برای داروهای مکمل و آرایش و بهداشتی با تامین زیرساخت های لازم فراهم شود.

دکتر علیمرادیان در ادامه خاطرنشان کرد: اکنون در برخی استان‌ها فروش اینترنتی داروهای مکمل و آرایش و بهداشتی وجود دارد که این استان‌ها با مشکلاتی مواجه هستند.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان گفت: لازم است که رسانه‌ها در آگاهی رسانی و اطلاع رسانی به مردم در مورد این موضوع توجه ویژه داشته باشند.