سلامت زیر بنای رشد و تعالی جامعه است

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۰۹:۴۸ کد : ۲۶۰۰۱ اخبار اصلی
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان خنداب به تشریح برنامه های هفته سلامت این شهرستان پرداخت.
سلامت زیر بنای رشد و تعالی جامعه است

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر زهرا اسدی گفت: با آغاز هفته سلامت، مراسم گرامیداشت آن و یک جلسه آموزشی برای کارشناسان مراکز جهت توجیه برنامه های هفته سلامت، یک کمیته آموزش رابطین ادارات جهت آشنایی با برنامه های هفته سلامت و یک وبینار رابطین سلامت ادارات با دستور کار تشریح اقدامات و روز شمار هفته سلامت در حال انجام و برگزاری می باشد و امید است که اجرای این برنامه ها گامی در جهت تحقق اهداف تعالی باشد.

وی افزود: در این دوره زمانی پس از هماهنگی با کلیه ادارات شهرستان، محتوای آموزشی، شعار و پیام های متناسب با هفته مذکور جهت درج در سربرگ نامه های اداری ارسال میشود و جمعیت تحت پوشش در کلیه مراکز و خانه های بهداشت و پایگاه های سلامت، با توجه به عناوین روزهای هفته سلامت آموزش داده می شوند و یکی اهداف اصلی این اموزش جذب سفیر سلامت و آموزش و توانمندسازی سفیران سلامت خانواده است.

وی تاکید کرد: برگزاری برنامه های پیاده روی و ورزش صبحگاهی در ادارات شهرستان، پخش فیلم های آموزشی در تلویزیون مراکز و پایگاه های سلامت و خانه های بهداشت، بارگذاری محتوای آموزشی در پورتال شبکه، بارگذاری پیام ها در تابلوالکترونیکی و کلیه کانال های مجازی شهرستان  از برنامه‌های دیگر هفته سلامت شهرستان خنداب می باشد.

دکتر اسدی در ادامه خاطرنشان کرد: برگزاری جلسات آموزشی حضوری و مجازی جهت توانمندسازی رابطین  سلامت محله و خانوارهای تحت پوشش باتوجه به عناوین روزهای هفته سلامت، برنامه های پیاده روی رابطین سلامت همزمان بازمین پاک وجمع آوری زباله از محیط زیست و جلب مشارکت رابطین سلامت محله و فراخوان خانوارهای تحت پوشش در دفع صحیح زباله و پاک سازی و جمع آوری زباله از سطح محله و پارک محل سکونت و سایر فضاهای در دسترس و آلوده در روز ۲۱ اردیبهشت ماه و...(تهیه مستندات تصویری) از دیگر اقدامات مربوطه می باشد که مستندات تصویری از اقدامات انجام شده جمع آوری و  گزارش اقدامات به معاونت بهداشتی ارائه میشود.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان خنداب در پایان گفت : در هفته سلامت برنامه هایی نیز در مدارس اجرا میشود که می توان به برگزاری برنامه نمادین گرامی داشت هفته سلامت با هماهنگی و با حضور روسا و کارشناسان مراکز بهداشت باپوشش خبری مناسب از مراسم مذکور، آموزش وآشنایی دانش آموزان با مقوله سلامت و روزشمارهفته سلامت، تغذیه سالم، رعایت بهداشت دست، ترویج واکسیناسیون، دفع بهداشتی زباله وپسماندها و....درمدارس، نواختن آهنگ سفیران سلامت دانش اموز در مدارس، ترویج ورزش صبحگاهی و فعالیت بدنی دانش اموزان، ترویج رعایت بهداشت دست و شستن صحیح دست ها در مدارس،برگزاری مراسم اختتامیه سفیران سلامت دانش اموز و برگزاری مسابقه نقاشی برای دانش اموزان با موضوعات مرتبط با روز شمار هفته سلامت اشاره کرد.