تشکر متولی سلامت استان از همکاری و همراهی جوانان و داوطلبان هلال احمر

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۴:۲۴ کد : ۲۶۰۲۸ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: تلاش های اعضای هلال احمر در دو سال شیوع ویروس کرونا قابل تقدیر است.
تشکر متولی سلامت استان از همکاری و همراهی جوانان و داوطلبان هلال احمر

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سید محمد جمالیان در پیامی روز هلال احمر و صلیب سرخ را به همکاران و داوطلبان این سازمان و نهاد حامی و کمک کننده تبریک و از زحمات و همکاری آنان در روزهای دشوار کرونایی تشکر کرد.

متن کامل پیام به شرح زیر است:

به نام خدای مهربان و خوبی ها

شیوع ناگهانی و یکباره کرونا هر چند از مدت ها قبل در استان آمادگی مواجهه با آن را داشته وبرای آن برنامه ریزی کرده بودیم، اما به زیرساخت ها و توان کادر بهداشت و درمان حمله ور شد و اراده و باور ملت را نشانه رفته بود اما خوشبختانه در مرحله نخست عزم و اراده همکاران و مدافعان سلامت که مثال زدنی بود، باعث شد از شدت خسارات و تلفات کاهش یابد و در مرحله ی دوم پس از طولانی و فرسایشی شدن این بیماری، کمک ادارات و نهادهایی چون هلال احمر به خصوص جوانان و افرادیکه داوطلبانه دلیلی بر کنترل و مدیریت موج های سهمگین و گوناگون این بیماری و ویروس هزاغر رنگ و چهره شد.

جمعیت هلال احمر در بحث کنترل، پیشگیری و مبارزه با بیماری کرونا بسیار خوب و موفق عمل نموده است.

دو سال شیوع بیماری کرونا بیش از هرزمان دیگر تلاش های ارزنده و حمایت های موثر جوانان غیور عضو این سازمان را نشان داد.

اعضای هلال احمر در استان با توجه به علم به وجود خطر و با هدف کمک به مدافعان سلامت و مردم گرفتار، در هر صحنه ای که نیاز بود اعم از بیمارستان های و مراکز درمانی و چه بیرون از محیط های درمانی در بحث هایی چون ضد عفونی و کمک های مومنانه و معیشتی و پس از آن در بحث واکسیناسیون که اصلی ترین راه کنترل و مقابله با این بیماری شناسایی و اجرا شد حضور یافتند و صحنه هایی از عشق و ایثار را رقم زدند.

اینجانب ضمن تبریک این روز به تمام سپید و قرمز پوشان ماه نشان، از زحمات یکایک آن بزرگواران به خصوص آقای عبدالکریم شعبان زاده(سرپرست جمعیت هلال احمر استان مرکزی) و کمک های تاثیرگذار آنها در روزهای دشوار و پرتلاطم کرونا تقدیر و تشکر کرده و از خداوند منان برای همه شان آرزوی صحت و سلامتی و توفیقات روزافزون می نمایم.

دکتر سید محمد جمالیان

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک