امنیت و سلامت دو بال توسعه هستند

۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۶:۲۰ کد : ۲۶۰۷۵ اخبار اصلی
فرمانده انتظامی استان مرکزی گفت: امنیت و سلامت دو مقوله مرتبط با یکدیگرند.
امنیت و سلامت دو بال توسعه هستند

به گزارش وب دا مرکزی، سردار حسن مفخمی شهرستانی در دیدار خود با رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک بیان کرد: در جامعه سالم و با نشاط، وقوع جرم و جرایم نیز کاهش می باید و جلوی بسیاری از تخلفات گرفته می شود به همین علت نیروی انتظامی در برقراری امنیت برای رسیدن به جامعه ای سالم از هیچ کوششی دریغ نکرده و نخواهد کرد.

وی ضمن تشکر از زحمات کادر بهداشت و درمان به خصوص در دوران کرونا، اقدامات صورت گرفته و رسیدن به شرایط نسبتا با ثبات کنونی را نشان از اقدامات جهادی و ایثارگونه ماه ها و سال های قبل عنوان کرد.

وی یادآور شد: تامین امنیت برای برقراری سلامت و جامعه ای سالم از وظایف نیروی انتظامی است.

سردار مفخمی شهرستانی در پایان خاطرنشان کرد: جامعه سبزپوش نیروی انتظامی برای ایجاد جامعه ای سالم با امنیت اجتماعی بالا و با نشاط در کنار کادر بهداشت و درمان است تا در نهایت جامعه ای سالم و پویا از نظر امنیت و سلامت شکل بگیرد.