زنگ سلامت در مدرسه آشتیان نواخته شد

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۱:۳۰ کد : ۲۶۰۹۲ اخبار اصلی
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان آشتیان از نواختن شدن زنگ سلامت به مناسبت آغاز برنامه های هفته سلامت در مدرسه منتخب این شهرستان خبر داد.
زنگ سلامت در مدرسه آشتیان نواخته شد

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر عباس ملاطایفه گفت: در روز سه شنبه مورخ ۲۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ زنگ سلامت و اهدا جوایز سلامت در یکی از مدارس منتخب آشتیان با حضور فرماندار و رییس آموزش و پرورش شهرستان نواخته شد.

وی ضمن اشاره به دیدار صمیمانه با رییس جمعیت هلال احمر شهرستان آشتیان و تقدیر از ایشان به مناسبت روز هلال‌احمر و صلیب سرخ، خاطرنشان کرد: در هفته سلامت مانور زلزله توسط دانش آموزان سفیر سلامت مدرسه جوادالائمه شهرستان آشتیان اجرا شد.

وی ادامه داد: در روز ۱۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱، همایش پیاده روی پرسنل محترم شبکه، دیدار با امام جمعه شهرستان و تجدید میثاق با شهدا و غبارروبی و گلباران مزار شهدای گمنام، اموزش بهداشت فردی به کودکان توسط مراقبین سلامت شهید کاشفی انجام شد.

وی خاطرنشان کرد: به مناسبت هفته ملی سلامت یک جلسه هماهنگی درون بخشی در روز هفدهم اردیبهشت ماه برگزار گردید.

وی اظهار کرد: در روز نوزدهم اردیبهشت ماه کمپین جمع آوری ته سیگار از پارک ها با همراه داشتن شعار سازمان جهانی بهداشت " سلامت ما، سلامت سیاره ما" با حضور کارشناسان مرکز و رابطین بهداشت و کمپین آموزش رابطین سلامت  ادارات  با همکاری واحدهای آموزش و ارتقا سلامت، تغذیه، بهداشت خانواده، بهداشت روان برگزار شد.