آزمون دستیاری پزشکی ۱۴۰۱ برگزار شد

۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۰۹:۲۷ کد : ۲۶۱۸۲ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: چهل و نهمین دوره آزمون دستیاری پزشکی ۱۴۰۱ در پنج شنبه ۲۲ اردیبهشت ماه برگزار شد.
آزمون دستیاری پزشکی ۱۴۰۱ برگزار شد

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سید محمد جمالیان در حاشیه برگزاری چهل و نهمین دوره آزمون دستیاری پزشکی سال ۱۴۰۱ همزمان با سراسر کشور در مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم دانشگاه علوم پزشکی اراک بیان کرد: در این آزمون ۱۴۰ دانشجو ثبت نام و ۱۱۸ نفر در جلسه حضور داشتند که از ساعت ۹ صبح پنجشنبه ۲۲ اردیبهشت ماه آغاز و در ساعت ۱۳ به پایان رسید.

وی خاطرنشان کرد: حدود ۶۰ درصد از شرکت‌کنندگان خانم و ۴۰ درصد آقا بودند که خوشبختانه طیف سنی آنها نسبت به سالهای گذشته بسیار پایین‌تر بود که این امر بسیار امید بخش می باشد چرا که دستیارانی که جذب میشوند دوره دستیاری خود دا در سن پایین تری خواهند گذراند.

وی یادآور شد: آزمون مذکور همانند سایر آزمون با شرایط و ضوابط خاص خود، رعایت کلیه مقررات، فضایی امن و آرام و رعایت حداکثری نکات بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی برای داوطلبین برگزار شد.

وی اضافه کرد: از هفته گذشته با مسئولین مربوطه جلساتی برگزار و تهمیدات لازم اندیشیده شد و مکاتبات لازم با واحدهای پشتیبانی از جمله ریاست دانشگاه، فرماندهی نیروی انتظامی، مرکز اورژانس ۱۱۵، اورژانس مرکز درمانی امیرالمومنین، اداره برق، معاونت های آموزش و توسعه و... انجام شد.

وی تاکید کرد: امیدواریم رشته هایی مثل طب اورژانس، بیهوشی و عفونی علیرغم سال های گذشته در سالجاری متقاضی بیشتری داشته باشند.

آزمون دستیاری پزشکی از اهمیت خاصی برخوردار است

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز گفت: آزمون دستیاری پزشکی یکی از مهمترین آزمون های برگزار شده در سطح وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی کشور است.

دکتر سعید چنگیزی آشتیانی بیان کرد: در ۲۲ اردیبهشت ماه در دانشگاه علوم پزشکی اراک همزمان با سایر دانشگاه‌های علوم پزشکی خاصی کشور شاهد برگزاری چهل و نهمین دوره آزمون دستیاری بودیم.

وی تاکید کرد: سالن ها یک ساعت قبل از شروع آزمون ضدعفونی کامل شدند و در حین برگزاری نیز رعایت شیوه نامه های بهداشتی مد نظر قرار گرفت.

وی ادامه داد: آزمون مذکور هم برای داوطلبین و هم برای دانشگاه های برگزار کننده از اهمیت خاصی برخوردار می باشد.