کاهش شاخص ضریب شدت واگیری کووید ۱۹

۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۲:۳۰ کد : ۲۶۲۶۲ اخبار اصلی
عضو هیات علمی گروه اپیدمیولوژی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: شاخص ضریب شدت واگیری بیماری کووید ۱۹ به شدت کاهش یافته است.
کاهش شاخص ضریب شدت واگیری کووید ۱۹

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر رحمت الله مراد زاده بیان کرد: تاکنون ویروس کووید ۱۹ برخلاف بسیاری از پیش بینی هایی که در خصوص اپیدمی بیماری شده است، عمل کرده به طوریکه برخی از محققین اعتقاد داشتند که پس از تعطیلات نوروز ۱۴۰۱ در راستای عادی انگاری ها و بازگشایی مدارس، اپیدمی کووید ۱۹ را خواهیم داشت اما به مدد واکسیناسیون حداکثری آحاد مردم جامعه و ایمنی که از ابتلا بدست آمده، شاهد فروکش کردن ویروس منحوس و کاهش آمار ناشی از آن هستیم.

وی اظهار کرد: در صورت عدم شیوع سویه جدید کووید ۱۹، پیش بینی می شود که همچنان شاهد کاهش آمار ابتلا، بستری و فوتی ناشی از آن خواهیم بود و در پاییز سالجاری شدت بیماری دیگر همانند قبل نخواهد بود.

دکتر مرادزاده تاکید کرد: براساس آخرین بررسی های صورت گرفته این اعتقاد وجود دارد که دیگر بعید است که کرونا به شدت قبل بازگردد، اما همچنان رعایت نکات بهداشتی توصیه می شود چرا که این مهم علاوه بر کووید ۱۹ از ابتلا به سایر بیماری های تنفسی نیز پیشگیری می کند.