مسئولیت مقدس روابط عمومی ها

۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۷:۲۸ کد : ۲۶۴۳۳ اخبار اصلی
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت: روابط عمومی‌ها در مجموعه فعالیت کاری خود مسئولیت مقدسی را برعهده دارند.
مسئولیت مقدس روابط عمومی ها

به گزارش وب دا مرکزی، بهنام نظری در جلسه گرامیداشت روز ارتباطات و روابط عمومی بیان کرد: اکنون با تغییر رویکردها وظایف این مجموعه در دولت سیزدهم بسیار مهم و حساس است.
وی افزود: پشتیبانی دستگاه‌های اجرایی و ارائه خدمات روابط عمومی با گفتمان سازی و شناخت عمیق وظایف نقش آفرین هستند.
وی تاکید کرد: اقدمات روابط عمومی‌ها به عنوان سربازان فرهنگی توطئه دشمنان را خنثی می‌کند.
مدیرکل روابط عمومی استانداری مرکزی هم گفت: روابط عمومی‌ها یک نهاد فرهنگی، قلب تپنده و از بازوان پرتوان به شمار می‌رود.
فائزه عقیلی با اشاره به اینکه زمانی روابط عمومی‌ها موفق خواهند بود که توانمند باشند و در جایگاه خاص خود قرار گیرند، افزود: اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به جامعه از وظایف روابط عمومی‌ها به شمار می‌رود و اگر این مهم به درستی انجام شود موفقیت، امید آفرینی و نشاط در جامعه شکل خواهد گرفت.
در این نشست تعدادی از مدیران روابط عمومی ها خواسته و مشکلات خود را مطرح و از جمعی از آنان تجلیل شد.