آزمون کارشناسی ارشد رشته های علوم پزشکی ۱۴۰۱ برگزار شد

۰۷ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۹:۴۳ کد : ۲۶۶۰۷ اخبار اصلی
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اراک از برگزاری آزمون کارشناسی ارشد رشته های علوم پزشکی ۱۴۰۱ در روز ‌پنج شنبه مورخ ۵ خردادماه خبر داد.
آزمون کارشناسی ارشد رشته های علوم پزشکی ۱۴۰۱ برگزار شد

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سعید چنگیزی آشتیانی در حاشیه برگزاری آزمون کارشناسی ارشد رشته های علوم پزشکی سال ۱۴۰۱ همزمان با سراسر کشور در مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم دانشگاه علوم پزشکی اراک، گفت: آزمون کارشناسی ارشد رشته های علوم پزشکی همزمان با سراسر کشور و در دانشگاه های منتخب در چهار نوبت صبح و عصر در روزهای پنج شنبه و جمعه مورخ پنجم و ششم خردادماه برگزار شد.

وی ادامه داد: این آزمون ۹۴۳ داوطلب و تعداد داوطلبین خانم از آقایان بیشتر است.

وی تاکید کرد: از مدت‌ها قبل تمهیدات لازم جهت برگزاری این آزمون پیش بینی و رعایت پروتکل های بهداشتی قبل از برگزاری آن به صورت کامل اندیشیده شد.

وی خاطرنشان کرد: همراه داشتن ماسک، مداد، پاک کن و مداد تراش شخصی، کارت ورود به جلسه آزمون و کارت واکسیناسیون از وسایل مورد نیاز جهت ورود به حوزه آزمون بود.

گفتنی است که در اجرای آزمون نکات بهداشتی و ضوابط فاصله گذاری اجتماعی به صورت کامل رعایت شد.