ام اس در سنین پایین قابل کنترل است
به گزارش وب دا مرکزی، دکتر مریم موبدی بیان کرد: بیماری "ام اس" جزء بیماری های نادر نورولوژی کودکان و افراد زیر 18 سال محسوب می شود و انتظار مواجهه با تعداد زیاد این بیماران را نداریم.
وی افزود: علایم این بیماری مشابهت زیادی با علائم بیماری ام اس در بزرگسالان دارد و می تواند با اختلالات دید و دو بینی، سرگیجه و اختلال حرکتی در دست و پا همراه باشد.
وی تاکید کرد: پس از مراجعه افراد و پس از انجام "ام آر آی" مغزی، سطح درگیری مغز مشخص شده و می توان به بیمار شرح داد و درمان های خاص را آغاز نمود.
دکتر موبدی گفت: اگر این بیماری در مرحله حاد خود قرار داشته باشد درمان های خاصی را برای کنترل مرحله حاد بودن را آغاز می کنیم و سپس به درمان آن می پردازیم.
این متخصص مغز و اعصاب کودکان در ادامه خاطرنشان کرد: برخی درمان های نگهدارنده نیز وجود دارند که تفاوتی با درمان بیماران بزرگسال ندارد.
وی یادآور شد: متاسفانه برخی خانواده ها پس از دریافت مراحل درمانی حاد و کنترل نسبی آن، از مراجعه و انجام درمان و اقدامات نگهدارنده بعدی خودداری می کنند در صورتی که این بیماری یک بیماری پیشرونده است و می تواند مجددا پیشرفت کرده و بیمار را اذیت کند.
وی تاکید کرد: در صورت ول کردن درمان در مرحله نخست ممکن است این بیماری مجددا فعال شود و اثرات مخربی را روی مغز کودک به جای بگذارد به همین دلیل تداوم مراجعه برای درمان هر دو مرحله پیشگیرانه و نگهدارنده ی این بیماری به خصوص در سنین پایین از اهمیت بالایی برخوردار است.
دکتر موبدی گفت: در این بیماری آنتی بادی هایی بر ضد غشای میانی اعصاب ایجاد می شود و درمان های فعلی، اوتو آنتی بادی هایی که ایجاد می شوند را کنترل می کنند.
وی در پایان افزود: بر اساس مدت زمانی که از درمان بیماری کودک بگذرد می توان حتی داروهای را به مرور زمان قطع کرد و این بیماری جزء بیماری های خوش خیم مطرح شود، اما در صورت عدم پیگیری و درمان در این زمینه ممکن است عوارض جدی را به همراه داشته باشد.
نظر شما :