اثرات بیماری ها بر روی چشم
دکتر مهربد قاسم پور گفت: در این نوع دیابت علائم ممکن است به صورت پرسر و صدا بروز پیدا کند و فرد دچار پر ادراری، ضعف و تاری دید در چشم شود.
وی افزود: تاری دید به خاطر آسیب به شبکیه نیست و تنها اثرات قند خون می باشد در این مواقع افزایش قند در درون محیط چشم، به عدسی یا لنز هم حرکت می کند و باعث بروز مشکلات بینایی برای فرد دیابتی می شود.
وی تاکید کرد: همچنین تیروئید همانطور که به تمام ارگان های بدن اثر می گذارد به چشم نیز اثر گذاشته و می تواند در افزایش سیستم سمپاتیک و اختلال در عضلات چشم، بیرون زدگی چشم و آسیب در شکاف پلکی و همچنین فشار بر روی عصب بینایی و کاهش دید اثر منفی بگذارد.
دکتر قاسم پور در ادامه گفت: در مورد بیماری ایدز نیز عفونت های فرصت طلب و دیگر عوامل عفونی به چشم حمله می کنند و کاهش و تاری دید در این بیماران را رقم می زنند.
این فوق تخصص شبکیه چشم در پایان گفت: مصرف استروئید ها در طولانی مدت نیز می تواند تغییرات زیادی بر روی چشم داشته باشد و فشار چشم را در این افراد بالا ببرد اما افرادیکه اقدام به مصرف حتی با تجویر پزشک کرده اند حتما باید زیر نظر چشم پزشک معاینات دوره ای داشته باشند.
نظر شما :