مرد ۴۱ ساله فراهانی هفتمین جانبخش استان مرکزی در سال جاری

۱۱ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۹:۴۰ کد : ۲۶۷۹۱ اخبار اصلی
هفتمین اهداء عضو در استان مرکزی و ششمین مورد در شهرستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی اراک با پیوند کبد و کلیه های مرحوم یعقوب علی سلیم آبادی به ثبت رسید.
مرد ۴۱ ساله فراهانی هفتمین جانبخش استان مرکزی در سال جاری

به گزارش وب دا مرکزی، رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: بیمار مرحوم یعقوب علی سلیم آبادی ساکن شهرستان خنجین شهرستان فراهان به دلیل  تصادف و SDH وسیع در تاریخ ۱۴۰۱/۲/۲۸ در ICU بیمارستان ولی عصر(عج) اراک بستری شد و در طی این مدت به روند درمانی پاسخ نداده و در تاریخ ۱۴۰۱/۳/۶ دچار مرگ مغزی شد.

دکتر سید محمد جمالیان افزود: پس از اخذ رضایت جهت اهدای اعضا در تاریخ ۱۴۰۱/۳/۸ به بیمارستان امام خمینی(ره) تهران اعزام شد که نهایتا در تاریخ ۱۴۰۱/۳/۹ تحت جراحی هاروست کبد و کلیه ها قرار گرفته و طبق اعلام اداره پیوند، کیفیت و پیوند ارگان ها رضایت بخش بوده است.

گفتنی است این جانبخش عزیز و گرامی پدر دو کودک دختر ۱۵ و ۱۱ ساله بود که برای این دو فرشته پاک و معصوم آرزوی سلامتی و خانواده بزرگش آرزوی تندرستی و بازماندگان، صبر و شکیبایی مسئولت داریم و از خداوند منان می خواهیم روح این عزیز سفر کرده را با اولیاء الهی محشور نماید.