پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک به مناسبت ولادت حضرت فاطمه معصومه (س) و روز دختر

۱۱ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۱:۰۹ کد : ۲۶۷۹۹ اخبار اصلی
دکتر سید محمد جمالیان در پیامی ولادت با سعادت حضرت فاطمه معصومه(س) و روز دختر را به خصوص به همکاران دختر شاغل در دانشگاه علوم پزشکی و همچنین تمامی دختران همکاران تبریک گفت.

به گزارش وب دا مرکزی، متن کامل پیام بدین شرح است:

ای آینه ی تقوی وی شاخه گل طوبی/هستی ز تو شد زیبا یا حضرت معصومه

گاه معصومانه‏ات، امید را در دل خسته زمین می‏رویاند و رایحه پاک بهشتی‏ات، نسیم را به وجد می ‏آورد.شرافتِ زن در یاد توست، آن‏هنگام که قدسیان بر گلدسته‏های نورانی‏ات سلام می‏فرستند.​

و چه الگویی بهتر از شما که دختران سرزمین آفتاب به خصوص مدافعان سلامت و رزمندگان جنگ کرونا در روزهای سیاه و سخت این بیماری برگزیدند و چه جانانه همپای مردان برای دفاع از جان و سلامتی همنوعان خود ایستادند.

اینجانب مجددا میلاد بانوی مهر و وفا، مظهر جود و سخا، حضرت معصومه علیهاالسلام را به همه ی همکاران دختر و شاغل در دانشگاه علوم پزشکی و همچنین دختران همکاران تبریک و تهنیت عرض می نمایم و برای همه ی این عزیزان آرزوی صحت و سلامتی و همچنین شادکامی و موفقیت آرزو می کنم.