از صرف لبنیات لذت ببرید / این شعار روز جهانی شیر است
به گزارش وب دا مرکزی، دکتر علی علیمحمدی بیان کرد: مصرف شیر و لبنیات به میزان قابل توجهی تحت تأثیر طیفی از عوامل مختلف از جمله دسترسی فیزیکی، دسترسی اقتصادی، فرهنگ و سواد تغذیه ای قرار می گیرد.
وی افزود: کلسیم، پروتئین، ویتامین B2، ویتامین B6، ویتامین B2، ویتامین B12 و همچنین فسفر تنها برخی از ترکیبات مهم موجود در لبنیات است که همگی برای سلامتی و تندرسی بسیار مفید و موثر هستند.
وی تاکید کرد: نوجوانان در سنین بلوغ و مادران باردار و شیرده روزانه حداقل ۳ واحد شیر یا جایگزین های آن باید مصرف کنند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک با تاکید بر اینکه لبنیات دشمن پوکی استخوان است، گفت: باید توجه داشت کلسیم، فسفات و ویتامین D برای ساختار و عملکرد طبیعی استخوان ضروری هستند؛ پروتئین، کالری و سایر میکرونوترینت ها نیز در تکامل و حفظ استخوان نقش دارند که لبنیات با دارا بودن تمامی این ترکیبات ماده غذایی بسیار مفید و ضروری برای پیشگیری از پوکی استخوان است.
نظر شما :