دانشکده توانبخشی، آماده ارائه خدمات درمانی توانبخشی به بیماران

۱۶ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۹:۲۹ کد : ۲۶۸۵۷ اخبار اصلی
رییس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: دانشکده توانبخشی در حیطه های مختلف آموزشی،  پژوهشی و درمانی در حال فعالیت است و در حیطه درمان ما شاهد افزایش بیماران در حوزه های مختلف توانبخشی بودیم.
دانشکده توانبخشی، آماده ارائه خدمات درمانی توانبخشی به بیماران

به گزارش وب دا، دکتر لیلا پور سعادت بیان کرد: تعداد بیماران مراجعه کننده برای دریافت خدمات فیزیوتراپی افزایش چشم گیری داشته است.

وی افزود: خدمات کار درمانی در دو کلینیک باغچه بان و طلوع ارائه می‌شوند.

وی یادآور شد: خدمات گفتار درمانی نیز در کلینیک باغچه بان  ارائه می شود و این کلینیک اماده ارائه خدمات به بیمارانی که اختلال تکلم یا مشکل بلع دارند، هست.

وی تاکید کرد: در قسمت شنوایی سنجی نیز اخیرا بازدیدی از سوی برد وزارتخانه صورت گرفت که خوشبختانه با اعلام روند رو به رشد  دانشکده توانبخشی ابراز رضایتمندی کردند.

وی در ادامه گفت: دو پژوهش بزرگ در دانشکده با عنوان های غربالگری کودکان اوتیسم و غربالگری افراد سالمند با مشکل شنوایی در حال انجام است.

وی در پایان افزود: بعد از شناسایی افراد سالمند و کودکان اوتیسم، این افراد به کلینیک معرفی می‌شوند و توسط کلینیک حمایت خواهند شد.