نسل جدید دستگاه توالی یاب ژنومی NGS در دانشگاه علوم پزشکی اراک رونمایی شد
به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سید محمد جمالیان در حاشیه ی این مراسم بیان کرد: شیوع آبله میمونی این هشدار را به ما می دهد که پاتوژنهای نوظهور، هر روز جامعه انسانی را تهدید میکند و برای اینکه با این نوع بیماریها مقابله کنیم نیاز است از تجهیزات به روز دنیا استفاده کنیم و قدرت شناسایی پاتوژن های جدید را روز به روز افزایش دهیم.
وی افزود: این دستگاه نه تنها در بحث علم پزشکی بلکه در خصوص مباحث بیوتروریسم، پدافند غیرعامل و همچنین اختلالات و بیماریهای ژنتیکی کاربرد دارد.
وی تاکید کرد: دانشگاه علوم پزشکی اراک از روزهای نخست شیوع کرونا با تکیه بر توان نیروی تخصصی ماهر و بومی و تجهیزات توانست ویروس کرونا را شناسایی کند که باعث برنامه ریزی برای موج های آتی و عملکردی مناسب و البته کاهش مدت زمان درمان باشد.
دکتر جمالیان در ادامه خاطرنشان کرد: خوشبختانه به دلیل عملکرد خوب دانشگاه علوم پزشکی اراک در بحران کرونا، تصمیم گرفته شد در این زمینه اعتماد بیشتری به اراک و متخصصان اراکی شود و به همین علت یکی از دستگاه هایی که از سوی سازمان بهداشت جهانی ارسال شد به استان مرکزی و اراک فرستاده شد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: این دستگاه محصول کشور انگلستان بوده و توانایی دارد با بیشترین سرعت و کمترین ضریب اشتباه موارد را شناسایی و تفکیک کند.
وی یادآور شد: دکتر خوانساری نژاد که در دوران کرونا زحمات زیادی را کشیده اند که ضمن قدردانی از وی، امیدواریم آزمایشگاه ویروس شناسی دانشگاه تقویت شده و بتوان ضمن ارائه خدمت به مردم استان مرکزی، به سایر استان های همجوار نیز خدمت رسانی نماییم.
دکتر جمالیان در پایان تاکید کرد: با اضافه شدن این دستگاه ضمن ارتقاء کیفیت مراحل درمان، در مراحل پیشگیری و پژوهشی نیز شاهد پیشرفت های خوبی خواهیم بود.
نظر شما :