واحد دندانپزشکی مراکز جامع سلامت روستایی جیریا و مشهدالکوبه فعال شد

۱۷ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۸:۳۲ کد : ۲۶۸۸۳ اخبار اصلی
رییس گروه بهداشت دهان و دندان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: واحد دندانپزشکی روستای جیریا از خردادماه و روستای مشهدالکوبه از اواخر فروردین ماه فعال شده اند و به مردم منطقه خدمات مناسب با تعرفه های دولتی ارائه می دهند.
واحد دندانپزشکی مراکز جامع سلامت روستایی جیریا و مشهدالکوبه فعال شد

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر مژگان میرشفیعی بیان کرد: کلیه خدمات از قبیل جرم گیری، ترمیم دندان، کشیدن دندان و عصب کشی دندان شیری در این مراکز انجام می گیرد.

وی تاکید کرد: یک دندانپزشک با یک تخت (یونیت) در ساعات اداری و 2 روز هفته در این مراکز به مردم منطقه خدمت رسانی می کند.

دکتر میرشفیعی در ادامه با تاکید بر ارائه خدمات با تعرفه های دولتی گفت: ارائه خدمت برای دارندگان دفترچه روستایی برای گروه هدف (کودکان زیر 14 سال، خانم های باردار و شیرده) رایگان است.

رییس گروه بهداشت دهان و دندان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک، دسترسی آسان، توزیع عادلانه خدمات و پیشگیری از بیماریهای دهان و دندان بویژه پوسیدگی دندان شیری را از اهداف ارائه خدمات دندانپزشکی در مناطق روستایی دانست.