براساس نظام رتبه بندی ۲۰۲۲ تایمز؛

دانشگاه علوم پزشکی اراک دومین دانشگاه جهان در شاخص عدالت یا کاهش نابرابری شد

۲۴ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۸:۴۶ کد : ۲۷۰۷۳ اخبار اصلی
دانشگاه علوم پزشکی اراک در بین بیش از  ۸۰۹ دانشگاه در جهان موفق به کسب رتبه دوم در شاخص عدالت یا کاهش نابرابری شد.
دانشگاه علوم پزشکی اراک دومین دانشگاه جهان در شاخص عدالت یا کاهش نابرابری شد

به گزارش وب دا مرکزی، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: رتبه بندی2022 تایمز (دانشگاه های اثرگذار جهان) اعلام شد که دانشگاه علوم پزشکی اراک توانست رتبه های خوبی در شاخص های مختلف آن کسب کند.

دکتر علیرضا کمالی بیان کرد: رتبه بندی 2022 تایمز یا همان دانشگاه های اثرگذار جهان هر ساله اقدام به طبقه بندی دانشگاه های مختلف می کند و در این رتبه  بندی شاخص هایی چون برابری جنسیتی، عدالت یا کاهش نابرابری، مشارکت گروهی، کیفیت آموزشی، سلامت، سنجش اول بدون فقر و چندین شاخص دیگر را مرد بررسی قرار می دهد.

وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی اراک در شاخص برابری جنسیتی توانست در بین کل موسسات شرکت کننده که 938 مورد بوده، رتبه دوم کشوری را کسب نماید.

وی تاکید کرد: همچنین این دانشگاه موفق شد در شاخص  عدالت یا کاهش نابرابری از بین 809 موسسه شرکت کننده رتبه دوم را کسب کند.

دکتر کمالی گفت: دانشگاه علوم پزشکی اراک با تلاش همه جانبه همکاران و پرسنل خود توانست در شاخص مشارکت گروهی رتبه سوم کشوری را کسب کند.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: در شاخص کیفیت آموزشی رتبه 6 در میان دانشگاه های علوم پزشکی کشور و رتبه 11 کشوری به دانشگاه علوم پزشکی اراک اختصاص یافت که در این شاخص 1180 موسسه حضور داشتند.

وی افزود: همچنین در شاخص سلامت رتبه 12 کشوری از 1101 موسسه شرکت کننده و در شاخص بدون فقر رتبه 7 کشوری که 769 موسسه حضور داشتند، به دانشگاه علوم پزشکی اراک رسید.

دکتر کمالی در پایان یادآور شد: در این رتبه بندی 1438 موسسه حضور داشتند که دانشگاه علوم پزشکی اراک موفق به کسب رتبه کلی 16 کشوری و 820 جهانی شد.