اولویت های منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی اراک

۳۰ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۸:۳۴ کد : ۲۷۱۷۹ اخبار اصلی
سرپرست مدیریت منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: تبدیل وضعیت ایثارگری و برگزاری آزمون استخدامی دو برنامه مدیریت منابع انسانی است.
اولویت های منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی اراک

به گزارش وب دا مرکزی، مصطفی زمانی بیان کرد: تبدیل وضعیت استخدامی ایثارگران که از اواخر سال گذشته آغاز شد، یکی از مهمترین اولویت های کاری دانشگاه بود.

وی افزود: حدود 927 نفر که حائز شرایط بودند، تبدیل وضعیت شدند و امیدواریم مابقی همکاران نیز در طول سالجاری انجام شود.

وی تاکید کرد: بحث آزمون استخدامی و جذب نیرو به صورت پیمانی و شرکتی نیز یکی دیگر از برنامه های در دست اقدام دانشگاه علوم پزشکی است که در آینده نزدیک انجام خواهد گرفت.

زمانی در ادامه خاطرنشان کرد: مجوزهای لازم از وزارتخانه اخذ شده و در حال حاضر در حال انجام دادن مراحل اداری هستیم و امیدواریم تا چند ماه آینده به اتمام برسد.

سرپرست مدیریت منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان گفت: امیدواریم با اضافه شدن همکاران جدید و سامان گرفتن وضعیت استخدامی بسیاری از همکاران در سراسر استان، کیفیت و نحوه ارائه خدمات در واحدهای مختلف نیز افزایش یابد و مردم بتوانند خدمات بهتری را در حوزه های مختلف به خصوص بهداشت و درمان دریافت کنند.