افزایش نرخ باروری در گرو همکاری همه سازمان ها
به گزارش وب دا مرکزی، دکتر شهلا نظری در دومین جلسه قرارگاه تعالی سلامت و جوانی جمعیت، بیان کرد: با توجه به دستور کار جلسه قبل و تشکیل کمیته های مختلف و ابلاغ هایی که صادر شده بود، تصمیماتی که در این کمیته ها مصوب شده بود جمع بندی و توسط اعضا بحث و تبادل نظر شد.
وی افزود: تمام تلاش این قرارگاه این است تا مواد قانونی که تعیین می شود به بهترین شکل به مرحله اجرا برسد تا تاثیر هرچند کم در افزایش نرخ باروری و فرزند آوری در استان داشته باشد.
وی تاکید کرد: استان مرکزی یکی از استان های با نرخ باروری پایین محسوب می شود و عرصه زیادی برای انجام اینگونه فعالیت ها دارد.
دکتر نظری در ادامه خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی به تنهایی قادر به انجام این کار نیست و حدود 25 درصد این اقدامات در حوزه سلامت است و مابقی با همراهی و همیاری سایر مدیران و مسئولان میسر می شود.
مدیر گروه سلامت خانواده و جمعیت معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: اجرای قانون تعالی جمعیت، تاثیر زیادی در افزایش جمعیت به خصوص جمعیت سالم خواهد داشت و امیدواریم با همپوشانی سایر ادارات و تداوم جلسات قرارگاه جمعیتی به این هدف که مورد تاکید نظام و رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز است دست پیدا کنیم.
نظر شما :