فعالیت ۶۲ مرکز ترک اعتیاد در اراک
به گزارش وب دا مرکزی، دکتر رضا شجاعی بیان کرد: اعتیاد یک فرایند چند بُعدی است و صرفا بحث درمان این عزیزان، کفایت نمی کند و دستگاه های مربوطه باید از پیشگیری تا درمان و از همه مهمتر پس از درمان و بازتوانی، خود را موظف و مکلف بدانند.
وی افزود: نگرانی هایی در مورد تعرفه این مراکز ایجاد شده بود که حوزه معاونت درمان با ورود در این زمینه و اسنادی که تنظیم شده است هم در جهت میزان داروی دریافتی و هم دزهای تجویز شده اقدامات خوبی در آینده انجام خواهد شد.
وی تاکید کرد: قوانین مربوطه در این موارد حتما در زمینه هایی چون سقف تعرفه و میزان پوشش بیمه به روزرسانی خواهد شد و به تمام مراکز ابلاغ می شود.
دکتر شجاعی در ادامه خاطرنشان کرد: با پروتکل های صحیح درمانی می توان تعداد بیشتری از افرادی را که گرفتار این بلای خانمان سوز شده را رها کرده و به سمت خانه و خانواده بازگرداند.
دکتر شجاعی گفت: پس از ترک اعتیاد و نجات افراد گرفتار، اقدامات مهم تر آغاز شده و در این میان سایر نهادها نظیر بهزیستی، قوه قضائیه و ... می توانند اثرگذار باشند.
وی در پایان افزود: عدم سوء پیشینه و ثبت آن، به کارگیری و اشتغال زایی آنها و در نهایت برگرداندن آنها به آغوش باز جامعه و خانواده می تواند ضامن موفقیت پس از درمان این عزیزان باشد.
نظر شما :