آزمون توجیهی بدو خدمت برای اولین بار به صورت الکترونیک در دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار شد

۱۸ تیر ۱۴۰۱ | ۱۱:۴۴ کد : ۲۷۶۶۷ اخبار اصلی
مدیر توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه علوم پزشکی اراک از برگزاری آزمون توجیهی بدو خدمت برای اولین بار به صورت الکترونیک در روز ۱۷ تیر ماه خبر داد.

به گزارش وب دا مرکزی، وهب حبیب پور گفت: آزمون توجیهی بدو خدمت مربوط به کارکنان در روز جمعه و با حضور 56 نفر که 2 نفر غایب بودند، برگزار شد.

وی افزود: در سال های گذشته این آزمون به صورت دستی برگزار می شد، اما این آزمون برای نخست بار است که به شکل متمرکز در مرکز آزمون الکترونیک دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار شد.

وی تاکید کرد: کلیه کارکنان و کارمندان جدید الورود، می بایست در این آزمون شرکت و نمره قبولی را دریافت نمایند.

صدیقی نماینده وزارت بهداشت نیز که در این آزمون حضور داشت، گفت: این دومین آزمون است که به صورت کشوری و همزمان برگزار می شود.