ظرفیت بالای دانشگاه علوم پزشکی اراک برای پیشرفت در عرصه بین الملل

۱۸ تیر ۱۴۰۱ | ۱۳:۱۹ کد : ۲۷۶۸۰ اخبار اصلی
مسئول نظام های رتبه بندی معاونت بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران در این باره گفت: در تحلیل خروجی های کیفی و علمی، دانشگاه علوم پزشکی اراک پیشرفت داشته است.
ظرفیت بالای دانشگاه علوم پزشکی اراک برای پیشرفت در عرصه بین الملل

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر درخشان بیان کرد: طبق بررسی های صورت گرفته در خصوص خروجی علمی و برونداد کیفی، دانشگاه علوم پزشکی اراک در سال های اخیر جایگاه خوبی در بین دانشگاه های جهانی و داخلی داشته است.

وی افزود: همچنین در بحث اثرگذاری استنادی در نظام رتبه بندی تایمز که یکی از برجسته نظام های بین المللی جهانی است دانشگاه علوم پزشکی اراک قابلیت درخشیدن و شناخته شدن در این نظام را دارد و از قابلیت های خوبی برخوردار است.

وی تاکید کرد: دانشگاه علوم پزشکی اراک، در معیارهایی چون، کیفیت علمی، درآمد، آموزش و غیره پیشرفت خوبی داشته بطوریکه وضعیت توسعه ای این دانشگاه در 5 سال گذشته مورد بررسی قرار گرفته که نتایج از آینده خوب و درخشان حکایت دارند.