رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک در پیامی فرا رسیدن عید سعید قربان را تبریک گفت

۱۹ تیر ۱۴۰۱ | ۱۲:۴۹ کد : ۲۷۶۸۵ اخبار اصلی
دکتر سید محمد جمالیان در پیامی عید فداکاری، ایثار، از خودگذشتگی، قربانی، اخلاص و عشق و بندگی را به تمامی پرسنل زحمت کش حوزه سلامت تبریک گفت / خبرهای خوب برای پرسنل بهداشت و درمان در اعیاد غدیر و قربان
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک در پیامی فرا رسیدن عید سعید قربان را تبریک گفت

به گزارش وب دا مرکزی، متن پیام بدین شرح است:

سَلَامٌ عَلَى إِبْرَاهِیمَ کَذَلِکَ نَجْزی الْمُحْسِنِینَ إِنَّهُ مِنْ عِبَادنَا الْمُؤْمِنِینَ...

عید سعید قربان، روز رهایی از تعلقات دنیوی و هر آنچه غیرخدایی است محسوب می شود، در این روز دلداده ره دوست، اسماعیل وجود را قربانی می کند تا سبکبال شود و با ره توشه ای عظیم به سفر آخرت عزیمت کند.
در روزهایی که ویروس کرونا چهره بی رحمش را هر روز بیشتر نمایان می‌کرد پزشکان، پرستاران و کادر بهداشت و درمان به عنوان جهادگران خط مقدم مقابله با کرونا و با ایثار جان خود ارایه خدمت کردند که قدردان تمامی این عزیزان هستیم.
در دوران همه گیری کرونا به خصوص در روزهایی که این ویروس در استان در حال پیک زدن بود، سفید پوشان و پرسنل دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی، خاک عرفات را توتیای چشم کرده و در راه مراقبت و درمان بیماران پرخطر با طاقتی اسماعیلی و به رسم تزکیه نفس ابراهیمی مساعی و مجاهدات زمزم گونه را نوش جان الاله های بیمار کردند گویی که در عالم وجود صراط روشن ایثار و عبودیت را در امتحان حضرت خلیل الرحمن  استخلاص نمودند.
و در این هنگام بر خود لازم میدانم که در کمال ادب و احترام در عید عبودیت و بندگی، از مساعی جلیل و جلادت متقن کارکنان بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی بالاخص در پاندمی کرونا و سپید پوشان گمنام جبهه های صبر و استقامت تقدیر و تشکر نمایم و خبرهای خوبی برای پرسنل زحمتکش حوزه بهداشت و درمان به لطف دو عید بزرگ مسلمانان خواهیم داشت و می کوشیم تا با احقاق حقوق راستین این عزیزان، شیرینی دو عید بزرگ مسلمانان، یعنی عید قربان و غدیر، را به کام ایثارگران سپید پوش و کارکنان ارجمند دانشگاه علوم پزشکی بنوشانیم.
و در آخر اینجانب فرا رسیدن عید سعید قربان، روز تجلی کمال انسان و رسیدن به سرمنزل مقصود، یادبود بی‌ همتای سرسپاری محض ابراهیم و اسماعیل در برابر پروردگار، معجزه بی بدیل سخاوت و مهربانی ذات حق تعالی را خدمت همه مسلمین علی الخصوص مردم شریف استان مرکزی و تمامی اساتید، اعضای هیئت علمی، کارکنان، کارشناسان و دانشجویان و... دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم و از پیشگاه با عظمت حضرت رافِعَ الدَّرَجاتِ مزید سعادت، سلامتی، رستگاری، اقتدار و سربلندی را برای همگان مسئلت دارم.

دکتر سید محمد جمالیان
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک