همزمان با چهارمین روز از دهه مبارک فجر صورت گرفت:

راه اندازی سامانه عملیاتی آسایار در اورژانس استان مرکزی

۱۶ بهمن ۱۳۹۷ | ۰۸:۴۰ کد : ۲۷۷۳ اخبار اصلی
سامانه عملیاتی آسایار همزمان با چهارمین روز از دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی با حضور استاندار مرکزی، معاونان استاندار، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی و فرماندار اراک در مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان مرکزی راه اندازی شد.
راه اندازی سامانه عملیاتی آسایار در اورژانس استان مرکزی

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی در این زمینه گفت: مرکز پایش مراقبت های درمانی (MCMC) با هدف یکپارچگی عملکرد در سطوح مختلف فوریت های پزشکی و درمان و ارتقای فرآیندهای اورژانس پیش بیمارستانی راه اندازی شده است.

دکتر سید محمد جمالیان افزود: سامانه آسایار فعالیت‌های مراکز اورژانس تمامی شهرستان‌های استان را پوشش می ‌دهد و با راه ‌اندازی این سامانه فرم‌ های کاغذی حذف و فعالیت‌های اورژانس پیش بیمارستانی به صورت الکترونیک ثبت و نگهداری می ‌شود.

وی بیان کرد: ساماندهی آمار و اطلاعات در این سیستم سبب می ‌شود تا دسترسی به اطلاعات اورژانس تسهیل ‌شود.

کلید واژه ها: سامانه عملیاتی آسایار مرکز پایش مراقبت های درمانی (MCMC) دانشگاه علوم پزشکی اراک مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان مرکزی