خدمات جهادی دندانپزشکی به ۵۰۰ نفر در شهرستان خنداب ارائه شد

۲۲ تیر ۱۴۰۱ | ۱۱:۳۱ کد : ۲۷۷۷۹ اخبار اصلی
فرمانده قرارگاه جهادی مهاجر بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: طی ۴ روز اخیر از شروع اردوی جهادی فصل تابستان ۱۴۰۱ به ۵۰۰ نفر خدمات دندان پزشکی ارائه شد.
خدمات جهادی دندانپزشکی به ۵۰۰ نفر در شهرستان خنداب ارائه شد

به گزارش وب دا مرکزی، صادق میقانی گفت: در راستای اجرای اردوی جهادی تابستانه دانشگاه علوم پزشکی اراک، پزشکان با تجربه و دانشجویان ایثارگر، به شکل جهادی ضمن افزایش آگاهی افراد برای رعایت بهتر بهداشت دهان و دندان، نسبت به ترمیم دندان‌های آسیب دیده افراد، درمان بیماران، انجام برنامه فرهنگی و اعمال عمرانی اقدام کردند.

وی ادامه داد: در راستای اجرای هرچه بهتر و با کیفیت تر اردوی جهادی تابستانه، ۵۰ نفر ثابت در حال ارائه خدمت به مردم شش روستای شهرستان خنداب هستند.

وی خاطرنشان کرد: ۶ یونیت سیار و کلینیک دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی اراک در اجرای این اردوی جهادی فعال است و همکاران با نهایت توان در طی ۴ روز اخیر به ۵۰۰ نفر خدمات درمانی چون ترمیم، کشیدن، ویزیت و معاینه ارائه دادند.

وی خاطرنشان کرد: ۴ دانشجوی سال آخر اینترن دانشگاه علوم پزشکی اراک در پنج روستا شهرستان خنداب کلیه اهالی را ویزیت کرده و حدود ۷۰ مورد بیماری پیدا شده است که کلیه موارد مکتوب و در روزهای آخر تحویل شبکه بهداشت داده خواهد شد.

وی تاکید کرد: در بخش فرهنگی در هر روستا روزانه ۲ الی ۳ خانم و آقا جهت انجام برنامه های فرهنگی از جمله آموزش احکام، نماز، قرآن و آموزش بهداشت فرستاده شده و در برخی از شب ها اکران فیلم وجود دارد که از این مهم نیز استقبال خوبی صورت گرفته است.

وی یادآور شد: در راستای اجرای بخش عمرانی اردوی جهادی تابستانه دانشگاه علوم پزشکی اراک سه مدرسه شهرستان خنداب ترمیم و اقداماتی از جمله رنگ کاری، دیوار کشی، تعمیر آبخوری، کف و غیره آن ها انجام شده است.