استقرار میز ارتباطات مردمی وزارت بهداشت در دانشگاه علوم پزشکی اراک

۲۹ تیر ۱۴۰۱ | ۱۳:۱۸ کد : ۲۷۹۳۲ اخبار اصلی
همزمان با سفر ریاست جمهوری اسلامی ایران به استان مرکزی در روزهای ۳۰ و ۳۱ تیرماه سال جاری، میز خدمت وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی به منظور پاسخگویی و گردآوری نظرات و پیشنهادات حوزه سلامت دایر خواهد شد.
استقرار میز ارتباطات مردمی وزارت بهداشت در دانشگاه علوم پزشکی اراک

به گزارش وب دا مرکزی، سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اراک بیان کرد: میز ارتباطات مردمی در دانشگاه علوم پزشکی مستقر خواهد شد و نماینده تام الاختیار وزیر بهداشت دکتر عباس شیراوژن به پرسش‌های مردم در حوزه سلامت پاسخ خواهد داد.

یاسر قربانی افزود: عموم مردم می توانند جهت طرح درخواست و مطالبات خود در حوزه سلامت، در روزهای پنجشنبه و جمعه 30 و 31 تیرماه از ساعت ۸ الی ۱۸ به ساختمان شماره دو دانشگاه علوم پزشکی اراک به آدرس، شهرک مصطفی خمینی، کوی گلستان مراجعه و با نماینده تام الاختیار وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، گفت‌ وگو کنند.