میز ارتباطات مردمی حوزه سلامت استان مرکزی ویژه سفر ریاست جمهوری آغاز به کار کرد

۳۰ تیر ۱۴۰۱ | ۱۲:۵۷ کد : ۲۷۹۴۷ اخبار اصلی
میز خدمت حوزه سلامت استان مرکزی با حضور نماینده وزیر بهداشت و رییس و معاونین دانشگاه علوم پزشکی اراک به منظور پاسخگویی به سوالات و حل مشکلات این حوزه شروع به کار کرد.
میز ارتباطات مردمی حوزه سلامت استان مرکزی ویژه سفر ریاست جمهوری آغاز به کار کرد

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر عباس شیراوژن به نمایندگی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در روزهای ۳۰ و ۳۱ تیرماه و از ساعت ۸ الی ۱۸ آماده دریافت هرگونه، نظر انتقاد و پیشنهاد مردم و همکاران است.
مراجعین گرامی می توانند برای ارتباط بی واسطه با مسئولین به معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اراک واقع در اراک، کوی مصطفی خمینی، کوی گلستان مراجعه نمایند.
این میز در راستای استفاده حداکثری از ظرفیت و حضور مسوولین در چهارچوب سفر ریاست جمهوری به استان مرکزی دایر شده و پیش بینی می شود پاسخگوی تعداد زیادی از همشهریان و هم استانی های عزیز و مراجعین گرامی باشد.