حضور در میز خدمت به منظور پاسخگویی مشکلات حوزه ی سلامت خمین

۳۰ تیر ۱۴۰۱ | ۱۸:۱۶ کد : ۲۷۹۵۴ اخبار اصلی
رییس دانشکده علوم پزشکی خمین از حضور خود و معاونین در کنار نماینده تام الاختیار وزارت بهداشت، در میز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری به منظور پاسخگویی به مسائل حوزه ی مربوطه گفت.
حضور در میز خدمت به منظور پاسخگویی مشکلات حوزه ی سلامت خمین

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر مجتبی دیده دار گفت: با توجه به سفر ریاست محترم جمهوری به استان مرکزی و با توجه به فعال سازی میز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری در یکروز مانده به این سفر، ما نیز به منظور جمع بندی و تفکیک مشکلات حوزه ی سلامت شهرستان خمین در این جلسه حضور یافته ایم.
وی افزود: در خصوص مشکلاتی که کارمندان و اعضای محترم هیئت علمی که در این مجتمع حضور داشته اند بررسی های لازم صورت گرفته است.
وی تاکید کرد: معاونت توسعه دانشکده علوم پزشکی خمین، به عنوان نماینده تام الاختیار این دانشکده، در این جلسه حضور داشته و در صورت وجود مشکلات این حوزه، تصمیمات و پیگیری های لازم را انجام خواهد داد.
دکتر دیده دار در ادامه ابراز امیدواری کرد: بتوان مشکلاتی را در این میز بیان می شود در اسرع وقت مورد بررسی قرار داده و در آینده بتوانیم بر طرف کنیم.