نظم، انسجام و مدیریت خوب در میز ارتباطات مردمی وزارت بهداشت

۰۱ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۲:۴۱ کد : ۲۸۰۰۱ اخبار اصلی
رییس مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری گفت:  میز ارتباطات مردمی وزارت بهداشت در دانشگاه علوم پزشکی اراک دارای نظم، انسجام و مدیریت خوب و تدابیر ارزشمند بود.
نظم، انسجام و مدیریت خوب در میز ارتباطات مردمی وزارت بهداشت

به گزارش وب دا مرکزی، حجت الاسلام والمسلمین احمد صالحی در حاشیه برگزاری، میز ارتباطات مردمی، ویژه سفر ریاست جمهور به استان مرکزی گفت: در بیست و نهمین سفر استانی ریاست جمهوری به استان مرکزی از میز ارتباطی بسیاری از دانشگاه های دولتی و مجموعه های خدمت رسان بازدید به عمل آمد که میز ارتباطات مردمی دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز از این قاعده مستثنی نبود.

وی تاکید کرد: در این میز ارتباطات مردمی شاهد نظم، انسجام، مدیریت خوب و تدابیر ارزشمند بودیم که مراجعه کنندگان در یک فضای آرام، دغدغه و مشکلات خود را بیان کرده و مطالبات و نظرات کارشناسی شده را با دقت نظر و به صورت چهره به چهره مطرح می کردند.

وی اظهار کرد: بسیاری از کادر درمانی که در روزهای کرونایی با تحمل سختی ها و مشقت های فراوان به هموطنان ارایه خدمت نمودند نیز در این ارتباط بی واسطه درخواست هایی داشتند که مطمئناً فداکاری و ایثار آنان در تصمیم گیری ها لحاظ خواهد شد.