بازنگری ساختار و تشکیلات دانشگاه علوم پزشکی در حوزه درمان

۰۴ مرداد ۱۴۰۱ | ۰۸:۰۷ کد : ۲۸۰۶۶ اخبار اصلی
مدیر توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: پست های سازمانی و تشکیلات تفصیلی در ۸ بند مورد بررسی قرار گرفت.
بازنگری ساختار و تشکیلات دانشگاه علوم پزشکی در حوزه درمان

به گزارش وب دا مرکزی، وهب حبیب پور بیان کرد: دومین جلسه بررسی ساختار و تشکیلات دانشگاه/دانشکده های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی و سازمان ها و موسسات تابعه  برگزار و راهکارهای موجود بحث و بررسی شد.

وی افزود: این جلسه با حضور مهندس شمس معاون مرکز توسعه مدیریت و تحول اداری وزارت و دیگر مسئولین و کارشناسان با محوریت حوزه درمان در امور بیماری ها و مراکز تشخیصی و درمانی برگزار گردید.

وی تاکید کرد: مدیران معاونت درمان ستاد مرکزی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، معاونین درمان دانشگاه های علوم پزشکی تهران، تبریز، کرمانشاه، خراسان رضوی و مدیران توسعه دانشگاه های علوم پزشکی قزوین و اراک در این جلسه حضور داشتند و راهکارهای مناسب را به بحث و تبادل نظر پرداختند.

حبیب پور در پایان خاطرنشان کرد: مباحث فنی، شاخص و متغیرهای اثرگذار در تعیین استانداردهای قابل اتکاء در برآورد پست سازمانی در تشکیلات تفصیلی این حوزه علی الخصوص در حیطه ۱ تعالی خدمات بالینی ۲ آمار و اطلاعات درمان ۳_ مددکاری اجتماعی ۴_ امور مامائی ۵_ تغذیه ۶_ امور اورژانس بیمارستانی ۷ درمان بیماری ها ۸ کمیسیون های شورای عالی پزشکی مورد بحث و تبادل نظر گردید.