افتتاح مرکز ۴ منظوره الکترونیک دانشگاه علوم پزشکی اراک

۱۷ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۴:۵۶ کد : ۲۸۱۰ اخبار اصلی
همزمان با ششمین روز از دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی مرکز ۴ منظوره شامل آزمون الکترونیکی، کتابخانه دیجیتال، سالن فن آوری اطلاعات  و سالن جلسات گروهی در دانشگاه علوم پزشکی اراک افتتاح شد.
افتتاح مرکز ۴ منظوره الکترونیک دانشگاه علوم پزشکی اراک

به گزارش خبرنگار وب دا مرکزی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک در حاشیه مراسم افتتاح این مرکز گفت: این مرکز با ظرفیت 120 کامپیوتر امکانات متنوعی شامل اجرای آزمون الکترونیک، کتابخانه دیجیتال، سالن فن آوری اطلاعات  و سالن جلسات گروهی را داراست.

دکتر سید محمد جمالیان افزود: با توجه به کمبودهای فضای آموزشی، آماده سازی و راه اندازی این مرکز می تواند کمک شایانی در ارتقاء سطح آموزشی دانشجویان داشته باشد.

وی بیان کرد: در سطح دانشگاه های علوم پزشکی کشور تنها 5 دانشگاه دارای این مرکز هستند که بحمدالله اراک نیز یکی از این دانشگاه هاست.

کلید واژه ها: مرکز 4 منظوره الکترونیک دانشگاه علوم پزشکی اراک