پزشکان مشمول طرح ایثارگران نیز تبدیل وضعیت می شوند

۰۵ مرداد ۱۴۰۱ | ۰۸:۳۶ کد : ۲۸۱۰۲ اخبار اصلی
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی اراک از تبدیل وضعیت استخدامی پزشکان و پیراپزشکان مشمول طرح ایثارگران خبر داد.
پزشکان مشمول طرح ایثارگران نیز تبدیل وضعیت می شوند

به گزارش وب دا مرکزی، عبدالصمد صمدی گفت: با توجه به ابلاغ بخشنامه ی جدید تبدیل وضعیت ایثارگران توسط سازمان های اداری و استخدامی و برنامه و بودجه کشور در تاریخ 7 تیر سال جاری و براساس بند 5 بخشنامه، مشمولین قانون خدمت پزشکان و پیراپزشکان نیز مشمول این قانون قلمداد شده و تبدیل وضعیت می شوند.

وی افزود: با توجه به اهمیت جایگاه نیروهای مذکور و تخصصی بودن این قبیل مشاغل در مجموعه وزارت بهداشت، این افراد حائز شرایط تبدیل وضعیت ایثارگری شدند.

وی تاکید کرد: به همین اساس تلاش می شود اقدامات مربوطه برای جذب این قشر و ثبات رابطه استخدامی توسط همکاران مدیریت منابع انسانی و مدیریت تحول و نوسازی و همچنین مدیریت امور مالی، برنامه و بودجه و سایر واحدها از جمله مدیریت هسته گزینش دانشگاه با سرعت طی شود.

صمدی گفت: تمهیدات لازم برای مشمولینی که طرح آنها به زودی به پایان می رسد، اندیشیده شده و این عزیزان نباید نگران پایان طرح خود باشند.