افتتاح درمانگاه گوش، حلق، بینی، چشم و قلب بیمارستان امیرکبیر اراک

۱۵ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۰:۲۳ کد : ۲۸۴۱۵ اخبار اصلی
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک از افتتاح کلینیک تخصصی بیمارستان امیرکبیر در زمینه رشته های گوش، حلق، بینی، چشم و قلب اطفال خبر داد.
افتتاح درمانگاه گوش، حلق، بینی، چشم و قلب بیمارستان امیرکبیر اراک

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر رضا شجاعی ضمن تقدیر و تشکر از خیرین حوزه سلامت استان مرکزی، گفت: به همت خیرین حوزه سلامت استان مرکزی شاهد افتتاح کلینیک تخصصی بیمارستان امیرکبیر اراک در زمینه رشته های گوش، حلق، بینی، چشم و قلب اطفال هستیم.

وی تاکید کرد: با توجه به اینکه سیاست حفظ سلامت مردم از اولویت‌های نظام و سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری می باشد بر این اساس نباید اجازه داد که کسی برای بیماری که دارد، نگرانی به خود راه بدهد.

وی خاطرنشان کرد: لذا انجام این تکلیف مهم بر دوش همگان است و چه وزارت بهداشت و چه ارگان های دیگر موظف این امر مهم هستند؛ از این رو بحث سلامت مردم شروع حرکت یک جامعه است.

وی افزود: بی تردید زمانی که نیروی کار، زنان، کودکان و سالمندان سالم داشته باشیم به تبع آن سایر چرخه های جامع نیز به صورت سالم به چرخش در می آیند.