نبود فضای فیزیکی مناسب باعث نارضایتی مردم از خدمات درمانی شده است

۱۹ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۷:۵۷ کد : ۲۸۴۹۱ اخبار اصلی
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: اکثر اماکن درمانی مستهلک شده و باید به فکر ساخت اماکن نو بود.
نبود فضای فیزیکی مناسب باعث نارضایتی مردم از خدمات درمانی شده است

وی افزود: در همین راستا بیمارستان های ولیعصر، امیرکبیر و آیت الله طالقانی اراک فضای مناسبی را ندارند و سال های زیادی از عمر آنها می گذرد و علیرغم ارائه خدمات با کیفیت از نظر روند درمان و تجهیزات، بعضا نارضایتی های این بخش بیشتر از میزان رضایتمندی مردم از مراجعه به این مراکز است.
وی تاکید کرد: بیمارستان ولیعصر اراک مراحل پایانی تکمیل خود را سپری می کند و به همین جهت پس از اتمام این پروژه عظیم ملی، بلافاصله اقدامات مطالعاتی جایگزین بیمارستان امیرکبیر را آغاز خواهیم نمود.
دکتر جمالیان در ادامه خاطرنشان کرد: هر چند تجربه ساخت بیمارستان ولیعصر به کام مردم اراک و استان تلخ شده اما این تجربه تلخ نباید باعث شود از کار ساخت و جایگزینی بیمارستان های قدیمی دیگر منصرف شویم و برای نوسازی فضاهای درمانی و حتی بهداشتی اقدامی نکنیم.
وی تاکید کرد: با توجه به مصوبات خوب سفر اخیر ریاست جمهور به استان در حوزه سلامت، خوشبختانه سال آینده سال خوبی در حوزه سلامت برای استان خواهد بود.
وی افزود: متاسفانه تنها در اراک ۳۵ مرکز جامع سلامت به صورت استیجاری در حال فعالیت هستند که همین موضوع منابع مالی زیادی را از دانشگاه گرفته و به جای خرج کرد در حوزه بهداشت و درمان باید هزینه اجاره ماهیانه را پرداخت نماییم.
دکتر جمالیان در ادامه خاطرنشان کرد:  خیرین حوزه سلامت در این زمینه می توانند کمک های زیادی به حوزه بهداشت و درمان نمایند و در این راه خبرنگاران می توانن نقش حامی و کمک کننده خوبی ایفا نمایند
وی تاکید کرد: خوشبختانه در سال های اخیر نگاه خیرین این حوزه تغییر کرده که بسیار راه گشاء بوده و امیدواریم در آینده نیز ادامه دار باشد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان گفت: کمبود نیروی انسانی در کنار نامناسب بودن فضای نامناسب یکی دیگر از چالش های این حوزه بود که با توکل به خداوند متعال توانستیم تا حد زیادی از این کمبود را جبران و برای جبران جاهای خالی دیگر در حال تلاش و پیگیری هستیم.به گزارش وب دا مرکزی، دکتر سید محمد جمالیان در نشست خبری با خبرنگاران به مناسبت روز خبرنگار بیان کرد: علیرغم وجود تجهیزات به روز و فعالیت کادر متخصص و مجرب، نامناسب بودن فضاهای بهداشتی و درمانی باعث نارضایتی مردم از خدمات دریافتی در این حوزه شده است.

دکتر جمالیان در ادامه خاطرنشان کرد: خیرین حوزه سلامت در این زمینه می توانند کمک های زیادی به حوزه بهداشت و درمان نمایند و در این راه خبرنگاران می توانن نقش حامی و کمک کننده خوبی ایفا نمایند