پیام آغازین دکتر علیرضا امانی سرپرست دانشگاه علوم‌پزشکی اراک

۲۲ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۸:۳۵ کد : ۲۸۵۳۳ اخبار اصلی
پیام آغازین دکتر علیرضا امانی سرپرست دانشگاه علوم‌پزشکی اراک

بسم‌الله‌الرّحمن‌الرّحیم

الحمدلله ربّ العالمین و الصّلاة و السّلام علی سیّدنا  و نبیّنا ابی القاسم المصطفی محمّد و علی آله الاطیبین الاطهرین المنتجبین الهداة المهدییّن المعصومین سیّما بقیّة ‌الله فی الارضین

توفیق خدمت به نیکوترین و شایسته ترین مردم در نظام اسلامی، فرصت گرانبها و پر افتخاری است که علاوه بر خشنودی مردم، موجبات رضایت پرودگار متعال را در پی خواهد داشت و به یقین در این راستا کسانی موفق و سربلند خواهند بود که بتوانند به خوبی از این فرصت مسئولیت در راستای جلب رضایت خداوند و خدمت صادقانه و موثر به مردم نهایت استفاده را ببرند.
اینک، در اجرای اهداف متعالی حوزه سلامت در استان مرکزی دست یاری و دوستی به سمت خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی اراک دراز نموده و از علم و دانش و مهارت همه عزیزان مشغول در عرصه خطیر سلامت و حامیان همیشگی علوم پزشکی در ظل توجهات حضرت، ولی عصر (عج) و عنایات پروردگار الهی استعانت می طلبم.
امید است همه با هم و دست در دست یکدیگر با همدلی و همکاری خالصانه بیش از پیش در مسیر ارتقا جایگاه سلامت استان کوشا باشیم و با کرامتی چون خورشید سرزمین دلها را روشنایی ببخشاییم.
از برای پاسداشت جهاد و ایثار سفید پوشان و مدافعان سلامت در طی طوفان دهشتناک ویروس کرونا در طی سه سال گذشته فرصت را مغتنم شمرده و به رسم ادب و ارادت و در کمال خضوع و خشوع مراتب سپاس و تقدیر خود را محضر عزیزان سپید پوشی که چون چشمه زلال زندگی بخش هستند، تقدیم می دارم و همچنین درود میفرستم بر ارواح طیبه شهدای هشت سال دفاع مقدس، شهدای مدافع حرم و مدافع سلامت و یاد و نام این شهیدان بالاخص شهیدان مدافع سلامت استان مرکزی «شهید علی شاه محمدی و شهید پروفسور نادری» را گرامی میدارم.
همچنین بر خود لازم می دانم، از زحمات و تلاش های دکتر سید محمد جمالیان در ایام تصدی ریاست دانشگاه، که به صورت خالصانه و عالمانه به انجام وظیفه پرثمر و مؤثر پرداخته اند، سپاسگزاری نمایم و به پاس قدردانی از زحمات مستمر ایشان در راستای ارتقا بهداشت، درمان، آموزش پزشکی و سلامت آحاد مردم، همیاری و مدد ایشان در پیشگیری و کنترل پاندمی ویروس کرونا و امر واکسیناسیون عمومی و ... نهایت سپاس و امتنان خود را خدمت ایشان و خانواده محترم ایشان، ابراز نمایم.
ضمن تقدیر و تشکر از اعتماد، وزیر محترم بهداشت درمان آموزش پزشکی، جناب آقای دکتر بهرام عین اللهی، امیدوارم در راستای تعالی نظام سلامت استان مرکزی و ارتقاء سطح سلامت در استان و ارائه خدمات بهداشتی درمانی در خور شأن مردم شریف استان مرکزی در پرتو الطاف بیکران حضرت حق و در سایه همدلی و حمایت های بی دریغ مسئولین استان مرکزی، حضرت آیت الله دری نجف آبادی نماینده محترم ولی فقیه در استان مرکزی، دکتر مخلص الائمه استاندار محترم استان مرکزی و معاونین ایشان، نمایندگان محترم مردم شریف استان مرکزی در مجلس شورای اسلامی، فرمانداران شهرستانهای استان و تمامی مسئولین در سرتاسر استان مرکزی قدم‌های مثمر ثمری را برداریم و امید است خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی اراک، همسو و هماهنگ در پیشبرد اهداف رفیع بهداشت، درمان و ارتقا سلامت و وظیفه خطیر خویش پیروز و سربلند باشند.

دکتر علیرضا امانی
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک