استان مرکزی کارنامه خوبی در مقابله با کرونا دارد

۲۹ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۲:۴۹ کد : ۲۸۶۶۶ اخبار اصلی
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: عملکرد استان مرکزی در مواجهه با کرونا قابل قبول است.
استان مرکزی کارنامه خوبی در مقابله با کرونا دارد

به گزارش وب دا مرکزی، آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی بیان کرد: یکی از مهمترین موفقیت‌های دولت در یک سال گذشته، بهبود شرایط کرونایی بود که جای تقدیر دارد.

وی افزود: کرونا شرایط تلخی را بر جامعه تحمیل کرده بود اما با واکسیناسیون گسترده از تلفات کمرشکن ناشی از این ویروس در کشور جلوگیری شد و بیش از ۱۵۲ میلیون دز واکسن تزریق شده که این مهم اقدام بزرگی است.

وی تاکید کرد: استان مرکزی هم در راستای مقابله با کرونا کارنامه خوبی داشت و خوب درخشید.

امام جمعه اراک به معارفه سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی اشاره کرد و گفت: مدیریت جدید دانشگاه علوم پزشکی به صورت رسمی معارفه شده و امید است با همت ویژه هرچه سریعتر بیمارستان امام حسن مجتبی (ع) ساوه و بیمارستان ولیعصر (عج) اراک در استان تکمیل شوند.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی در پایان همچنین به مسئله جمعیت اشاره کرد و گفت: وضعیت سن جمعیت، زاد و ولد و آمار طلاق در استان مرکزی خوب نیست و همه باید کمک کنند تا زمینه ازدواج، تحکیم بنیان خانواده و افزایش جمعیت در استان به شرایط مطلوبی برسد.