انتصاب سرپرست روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اراک

۳۱ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۱:۱۶ کد : ۲۸۷۳۶ اخبار اصلی
دکتر علیرضا امانی رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک در حکمی سرپرست روابط عمومی دانشگاه را منصوب کرد.
انتصاب سرپرست روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اراک

به گزارش وب دا مرکزی، بر اساس این حکم اباذر افشار به عنوان سرپرست روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اراک منصوب شد.

در متن این حکم آماده است: احتراماً، با عنایت به شایستگی و تعهد جنابعالی، به موجب این ابلاغ  بعنوان «سرپرست روابط عمومی دانشگاه » منصوب می گردید تا با رعایت جوانب شرعی و قانونی به انجام امور محوله بپردازید.

امید است با بهره گیری از توان و تجربه همکاران محترم این حوزه و نیز همکاری و تعامل نزدیک و فعالانه معاونین، مدیران و مسئولین مراکز و واحدهای تابعه شاهد انعکاس بموقع و مناسب دستاوردها، توانمندی ها و خدمات ارائه شده از سوی دانشگاه و نیز ارتباط مثبت و سازنده با اصحاب مطبوعات و رسانه عمومی در راستای آموزش، اطلاع رسانی، توجیه و تنویر افکارعمومی باشیم؛ توفیق روزافزون جنابعالی را از درگاه ایزد منان مسئلت دارم.

گفتنی است اباذر افشار از کارشناسان روابط عمومی بوده و دارای مدرک کارشناسی روابط عمومی گرایش رسانه و کارشناس ارشد مدیریت رسانه است.