برگزاری اولین جلسه هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی اراک با حضور سرپرست دانشگاه

۳۱ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۶:۴۷ کد : ۲۸۷۵۲ اخبار اصلی
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک در اولین حضور خود در جلسه هیات رییسه بر ادامه راه و رسیدن به پیشرفت و توسعه با همراهی و همکاری همه جانبه و استفاده از نیروهای جوان و انقلابی تاکید کرد.
برگزاری اولین جلسه هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی اراک با حضور سرپرست دانشگاه

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر علیرضا امانی گفت: هدف کلی و نهایی دانشگاه، ارتقاء جایگاه و افزایش کیفیت خدمات ارائه شده در حوزه های مختلف است که امیدواریم با تلاش و مجاهدت های شبانه روزی همکاران به این مهم دست یابیم.
وی افزود: همانطور که رهبر معظم انقلاب فرموده اند: "مسئله‌ سلامت، جزو مسائل درجه‌ یک هر کشوری است" این عبارت رهبر انقلاب اسلامی به روشنی نشان دهنده اهمیت سلامت مردم نزد ایشان بعنوان یکی از مسائل اساسی و حیاتی کشور است.
وی تاکید کرد: در استان مرکزی اقدامات خوبی در حوزه های مختلف صورت گرفته که باید با ادامه نقاط قوت و پوشاندن نقاط ضعف، دانشگاه علوم پزشکی و خدماتی که به مردم ولایی و شهیدپرور استان به خصوص شهرستان های محروم و کمتر توسعه یافته ارائه می شود را ارتقاء داد.