پیام سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک به مناسبت روز پزشک

۳۱ مرداد ۱۴۰۱ | ۲۰:۵۰ کد : ۲۸۷۵۳ اخبار اصلی
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک در پیامی فرا رسیدن سالروز ولادت دانشمند و طبیب نامدار ایرانی ابوعلی سینا را به جامعه پزشکی تبریک گفت.
پیام سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اراک به مناسبت روز پزشک

به گزارش وب دا مرکزی، دکتر علیرضا امانی با اینکه روز پزشک فرصت خوبی است تا از زحمات سپیدپوشان عرصه سلامت تقدیر شود، گفت: هیچ سرنوشتی بیش از پزشک بودن نمی تواند فرصت، مسئولیت یا تعهد برای انسان مقدر کند.
متن پیام به شرح زیر است:
"و من احیاها فکانما احیاالناس جمیعا"
(هر کس انسانی را از مرگ نجات دهد گویا همه مردم را از مرگ نجات داده است)،(سوره مائده آیه 32)
خدمت ارزنده جامعه پزشکی برای تعالی و سلامت جسم و جان و روح نسل بشر است.
پزشکان در همه زمینه ها در بهبود و ارتقای سطح خدمات تخصصی ارائه شده تلاش می کنند که قابل تحسین و ارزشمند است.
اینجانب یکم شهریورماه زادروز حکیم ابوعلی سینا و روز پزشک را به همه پزشکان استان مرکزی که مدافعان سلامت مردم هستند، تبریک و تهنیت عرض می‌کنم.